2777
2789

بچها من ۲۲ سالمه و میخوام مهاجرت(بورسیه فول فاند) بشم 

و اینکه رشتم فقه و حقوق هست و علاقه ای به رشتم ندارم 

زبان رو دوستت دارم و اینکه نمره ام توی دبیرستان و مدرسه عالی نبوده متوسط بوده و معدل دیپامم ۱۵/۵۶

الان چجوری میتونم بورسیه کامل بگیریم ؟

آزمون یوس اگر نمره بالایی بگیرم امکانش هست بورسیه کامل بشم؟

عزیزم برای یوس باید معدل دبیرستان بالا باشه بالای18 زبان هم بلد باشی بعد از قبولی توی یوس میری سفارت ازت مصاحبه میگیرم اگه اونم قبول شی بورس میشی عزیزم

اِصـــالت خلق می‌کند  جهــــالت جعل می‌کند!🌱« وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »

عزیزم برای یوس باید معدل دبیرستان بالا باشه بالای18 زبان هم بلد باشی بعد از قبولی توی یوس میری سفارت ...

زبان رو بلدم زبان ترکی استانبولی 

اگر ازمون یوس نمره بالا بگیرم امکان بورسیه هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان رو بلدم زبان ترکی استانبولی اگر ازمون یوس نمره بالا بگیرم امکان بورسیه هست؟

بله عزیزم ولی خب مراحل دیگه همون مصاحبه هم هست ولی بایه دفتر مهاجرتی معتبر هم صحبت کن

اِصـــالت خلق می‌کند  جهــــالت جعل می‌کند!🌱« وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »

شما جایی می‌شناسید

نه عزیزم جزئیات همونایی بود که گفتم ولی اگه قصدت جدی بود با تحقیق یه جای معتبر یا یه وکیل مهاجرتی خوب پیدا کن حتما موفق میشی