2777
2789

دوستم داشت تعریف میکرد از خالش و دختر خالش میگفت. میگفت که شوهر خالش فوت کرده چندین سال پیش و خالش و دخترخالش ۲ تایی زندگی میکنن. تازگیا رنگکار اوردن برای خونشون دیوارای خونشون رو رنگ کنه بعد انگار این ۲ تا پسر رنگ کار رو خیلی راحت تو خونشون هرروز راه میدن و باهم غذا میخورن و فیلم میبینن. دوستم میگفت حتی یجا خالم میره تو اتاق میخوابه درم میبنده دختر خالم با این ۲ تا رنگ کار تنها میشه و با یکیشون میره تو اتاق... خاله هم انگار میدونسته ولی به روی خودش نمیاره و هیچ کاری نمیکنه و بازم اینا هرروز پلاسن تو خونه اینا. من به دوستم گفتم براچی خالت باید اصلا اجازه بده ۲ تا رنگ کار غریبه بیان تو خونش بعد اصلا چرا باید دخترشو تنها بزاره با اونا بره بخوابه راحت؟؟؟؟ میگفت اینا مدلشونه با همه خوبن:\

دیگه تو خرجامعه ای اینجور افرادی هست

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمه خوبن❌

باهمه آره✅😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

به نظرم دوستت یه عوضیه 

اون کجا بوده که دخترخاله و پسر تنها رفتن تو اتاق ؟ آخرش تنها بودن یا اونا هم بودن اون پدر نداره دحق نداره اینجوری راجبش حرف بزنه بعد هم میگی رنگ کار بودن رنگ کار که نمیتونه از بیرون خونه داخل خونه رو رنگ کنه

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

واقعا آدم میمونه از ذات کثیف بعضی ها چی بگه

کلا میگم ولی هیچوقت با آبروی دختر مردم مخصوصا یتیم بازی نکنید چون خدا نمی‌گذره دیدم که میگم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)