2777
2789
عنوان

چراا اخه

84 بازدید | 11 پست

چقد دلم گرفته براش

چرا یهو انقد برام مهم شد...

چرا وقتی از دردایی که کشیده میگه قلبم مچاله میشه

چرا فهمیده کسی که عاشقشه با خیلیای دیگه بوده...

چرا دختر عمه ش و که دوس داشته بهش گفته و باهاش قهر کرده و بعدم دختر عمه ش سرطان خون گرفته و فلج افتاده رو تخت تا اینکه مرده....

چرا با پدرش دعواش میشه از خونه پرتش میکنه بیرون

چرا انقد قلیون میکشه که سرگیجه میگیره

چرا دو پاکت سیگارو تو یه ساعت تموم میکنه. 

خیلی براش ناراحتم

اولین باریه که انقد برا یه پسر دل سوزوندم.. ـ

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

مطمینی راست میگه و نقشه نیست؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مطمینی راست میگه و نقشه نیست؟

اره مطمئنم

هرپسری دروغ بگه سریع میفهمم

ولی فرق داشت با همشون

حسشو بهم منتقل کرد. ــ

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مطمئنمهرپسری دروغ بگه سریع میفهممولی فرق داشت با همشونحسشو بهم منتقل کرد. ــ

عجب 

مطمین نباش تا زمانی که واقعا بهت ثابت نشده 

حس و این چیزا قابل اعتماد نیس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عزیزم ببین دعا کن براش خدا به دلش آرامش بده و بهترینها براش رقم بخوره ولی تو مسئول تحمل کردن تروماهای یکی دیگه نیستی به خودت آسیب میزنی و ممکنه افسردگی بگیری خیلی مواظب خودت باش خیلیییی

عجب مطمین نباش تا زمانی که واقعا بهت ثابت نشده حس و این چیزا قابل اعتماد نیس

میدونم... 

ولی...

خیلی دلم گرفته براش

عزیزم ببین دعا کن براش خدا به دلش آرامش بده و بهترینها براش رقم بخوره ولی تو مسئول تحمل کردن تروماها ...

دیشب انقد بهش فک کردم مغزم پوکید😭😭😭😭😭

دیشب انقد بهش فک کردم مغزم پوکید😭😭😭😭😭

همینه دیگه میگم به خودت آسیب میزنی اصلا مطمئنی راست میگه؟شاید میخواد دلت براش بسوزه بری سمتش ولی بازم خدا میدونه فقط براش دعا کن خدا بهش آرامش بده امااااا خودت و فکرتو ساده به بازی نگیر روان خودت هم مهمه از همه چیز مهمتره قشنگم

همینه دیگه میگم به خودت آسیب میزنی اصلا مطمئنی راست میگه؟شاید میخواد دلت براش بسوزه بری سمتش ولی باز ...

مرسی واقعا عزیزم

فدا🌹🎈

چشم ممنونمـ

میدونم... ولی...خیلی دلم گرفته براش

منکه میگم باور نکن 

پسر اومدکلی برای من گریه و کلی ازاین فیلما که من هرچی خواستم نرسیدم کارم فلان شد پدر معتاد سد به مادرم خیانت کرد من شدم مرد خونه خرج خواهر و مادرم رو میدم و کلی از این حرفا واسه چی چون من جواب نه میدونست میدم بهش 

اینجوری کردکه من دلم بسوزه تهش فهمیدم همش فیلم بوده 

چون دید من ادم احساساتی هستم 

خدا به من رحم کرد باور نکردم

منکه میگم باور نکن پسر اومدکلی برای من گریه و کلی ازاین فیلما که من هرچی خواستم نرسیدم کارم فلان شد ...

هعی بابا

من تاحالا پسری گولم نزده و نمیتونع بزنه

به اینم حسی ندارم. 

فقط بیش از حد احساساتیم.. ـ