2777
2789
عنوان

من مامان بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا پیش اومده عزیزم. واسه هر کسی هم ممکنه پیش بیاد. دیگه غصه نخور گلم .  شما خیلی هم مامان خوبی هستی 😊😊😊به دکترش بگو. همسرتون هم باید درک کنه دیگه.

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

اشکالی نداره حالا از این به بعد ۳سی سی بهش بده 

انشالله زود خوب میشه

نگران نباش . مامان بدی هم نیستی . این اشتباهها برا همه پیش میاد 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

عمدی نبوده که 

خودتو ناراحت نکن 

یکیو میشناختم دکتر نوشته بود روزی سه قاشق مرباخوری شربت 🤣بعد این طفلی سه تا قاشق رو یجا میداد 😁 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خب بریم پیش دکترش ک میفهمه بلخره

عزیزم لازم نیست بری پیش دکترش بهش زنگ بزن و بگو اگه از الان همون سه سی سی رو بدم خوبه.شاید اصلا چیز مهمی که تو داری فکر میکنی نباشه.مسایل رو اینقدر برای خودت بزرگ نکن.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

اگه چیزی هست که حواستو پرت میکنه از موضوعای مهمی مثل دارو بزارش کنار. حالا شاید تل گرام باشه نی نی سایت باشه یا دوستان و تلفنا و ... 

چون ممکنه خدای نکرده اتفاقای مهم تری بیافته.

مادره  بهش دارو کلسیم داده بودن هفته یک عدد بده بچه روزی یکی داده بود. بچه کلا نابود شد. مغزش از بین رفت.

خیلی روی دارو و اینا حساس باشین. دقت کنین صد در صد 

حالا خدا رو شکر برا شما جبران نشدنی نیست

عزیزم خیلی واسه دخترت دعا کردم. ایشالا زود زود خوب بشه به خودت هم خدا صبر و طاقت بده عزیزم. 

ممنون از دعای شما بود که فهمیدم داروشو کم میدم بهش وگرنه حالا حالا ها نمیفهمیدم...💕💕❤❤❤🌹🌹🌹🌷🌷🌷