2777
2789
سوال داشتی بگو منتها آقام وتودادگاه کارمیکنم

یه سوال داشتم 

منع تعقیب صادر شده و پرونده مختومه شده

برای چند نفری که در یک پرونده بودیم کلاه بردار کس دیگه‌ای بود و قاضی فهمید ما چند نفر بی‌گناهیم 

حالا خواستم بپرسم اون فیش حقوقی که برای ضمانت گذاشته شده بود چه میشه 

درسته که منع تعقیب برای ما صادر شده اما پرونده هنوز بازه و از این استان به اون استان خواستم بدونم تکلیف فیش حقوقی چی میشه 

و اینکه وقتی منع تعقیب صادر میشه و برامون مختومه می‌زنن آیا باز هم ما رو احضار می‌کنند یا خیر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال داشتم منع تعقیب صادر شده و پرونده مختومه شدهبرای چند نفری که در یک پرونده بودیم کلاه بردار ک ...

نه دیگه پرونده کامل بسته شده مگردرشرایطی که رای قطعی نباشه وطرف اعتراض بزنه واون فیشم اونجاست مهم نیست چون ختم رسیدگی زدن مهم نیست

نه دیگه پرونده کامل بسته شده مگردرشرایطی که رای قطعی نباشه وطرف اعتراض بزنه واون فیشم اونجاست مهم نی ...

ضامنمون با ما مشکل پیدا کرده میگه برید فیش حقوقی رو بردارید 

و اینکه همش میره داخل سایت روند پرونده را چک می‌کنه 

بهش گفتیم منع تعقیب و مختومه خورده اما پرونده انگار هنوز در جریان ه

وکیل خودمون گفت چون هنوز اون طرف رو پیدا نکردن پرونده بسته نمی‌شه 

الان این ضامن رو چطور توجیه کنیم 

همش میگه کارم در گرو شماست

نه دیگه پرونده کامل بسته شده مگردرشرایطی که رای قطعی نباشه وطرف اعتراض بزنه واون فیشم اونجاست مهم نی ...

نه تو پرونده توی متن نوشته بود تا ۱۰ روز مهلت اعتراض هست 

که مختومه شدن و منع تعقیب مال یک سال پیشه الان ضامن یکسره به ما فشار میاره میگه برام پیامک میاد

میشه به وکیلمون بگیم ؟انجام میده؟فیش رو برداره ؟

خودت بده برودفترخدمات قضایی شهرتون خطاب به دادگاهی که محکوم شدی خطاب به شعبه بنویس که باتوجه به اینکه بی گناهیم ثابت شده درخواست دارم فیش ضامنم ازادبشه