2777
2789
عنوان

پافشاری همسرم ب این موضوع

357 بازدید | 11 پست

همسرم از این محل کارش میخواد جابجا بشه و بره محل کاری که بسیار و بسیار خطره ینی میدونیم تا حدودی و شنیدیم چطوریه اون محل کاری ک‌قراره بره

من میگم نرو خودشم میدونه از لحاظ موقعیت چطوریه ولی میگه نرم و پا پس بکشم و کنسل کنم باید تا عمر شرمنده خودم باشم 

کی راضیه همسرش بره جایی ک‌ خطری داشته باشه کی‌راضی میشه اصن ک من بخوام بشم 

گفتم برو ولی رضایت همسر مهمه تو زندگی و تو کاری ک‌میخوای  انجام بدی

انقد ناراحتم الان اصلا نمیدونم باید چیکارکنم چطوری مانع شم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو من راضی نیستم .. اونهمه راه پا شدم اومدم سایه سرم باشی کنارم باشی ن ک دلم همش بلرزه از استرس و نگرونی .. بگو دگ مال منی دوصندارم کسیک اسمش تو شناسناممه مال منه از من دور ش .. یا همش نگرونش باشم همنقد ک میگی شرمنده خدت میشی همونقدم من حق دارم ت این زندگی .. خلاصه اجازه نده بره .. خدا حافظ خدتو همسرت باش 🌱

بگو من راضی نیستم .. اونهمه راه پا شدم اومدم سایه سرم باشی کنارم باشی ن ک دلم همش بلرزه از استرس و ن ...

خودشم میدونه ناراحته ولی بروز نمیده چون اگر بره شاید ماه ب ماه نتونه برگرده خونه ، من نمیشه برم وگرنه من باهاش میرفتم... میگه شاید تا پایان امسال اینطوری باشه درست میشه برمیگردم همینجا ولی همینم من راضی نیستم تک و تنها توی خونه دیوونه میشم 

واقعا اگه باشه حتی میرم جلو بقیه سرکارش میگم من راضی نیستم شرایطمون اینطوریه و اونطوریه من غریب ام اینجا جز شوهرم کسیو ندارم ک همینم میخوان بفرستن بره معلوم نیس چی  بشه

اعصابم انقد داغونه حال نداشتم ناهارم درست کنم 

خودشم میدونه ناراحته ولی بروز نمیده چون اگر بره شاید ماه ب ماه نتونه برگرده خونه ، من نمیشه برم وگرن ...

حق داری .. خیلی سخته 

خودت اخلاقشو بهتر می‌شناسی نقطه ضعفشو بلدی 

بهتر میتونی نرمش کنی .. رفتنش اجباریه؟؟ 

اگر واقعا شخصیه که بودنش برای مملکت مفیده الهی پنج تن نگهدار تمام این عزیزان باشه و دعای خیر مردم در هر نماز و دعا پشتشونه  همیشه برای سلامتی تمام این عزیران چله و ختم صلوات میزاریم 

احتمالا اطلاعاتی و چه میدونم شغل‌های مهمتر بله حق میدم بعضا خانواده هاشون اطلاع ندارن  که چه کاره هستن یکی از این عزیران از اول که رفته بود خپاشتگاری  گفته بود  دست فروشم   حوله میفروشم  ازدواج کرده بود بچه داشت 3 تا بعد که شهید شده بود همسرش دقیق فهمیده  بود ایشون چه کسی هستن و دقیقا شغلشون چی بوده🥺🥺 این مدت که میگفته نتونستم کرایه خونه رو بدم صاحبخونه کفته پاشید و هی جابجا میشدن.نگو از مافوقش دستور داشته که زود به زود خونه عوض کنه که شناسایی نشه 🥲🥲🥲🥲

الهی بحق 5 تن آل عبا آقا امام زمان نگهدار این عزیزان باشه🤲🤲