2777
2789
عنوان

تزریق حال خوب بیایین بگین ناهار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 79 پست
من گوشت چرخ‌کرده رو پیاز رنده شده زدم و بدون سیب زمینی مخلوط کردم خانوما خوب درمیاد بخوام کتلتش کنم ...

آرد بزن  با تخم مرغ

آره خوب میشه

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

من گوشت چرخ‌کرده رو پیاز رنده شده زدم و بدون سیب زمینی مخلوط کردم خانوما خوب درمیاد بخوام کتلتش کنم ...

پهنش کن کف ماهیتابه کباب تابه ایش کن😁

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من برا بچه ها درست میکنم دوس دارن 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
نوش جونتون عزیزمعاشق گوجه بادمجون با برنجم حالا اگه مرغ یا،قلقلی هم،باشه کنارش که چ بهتر😅ما آبگوشت ...

نوش جان

من با گوشت خورشتی درست کردم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

نوش جانتونما هم یه ماکارونی چرب و چیلی با ته دیگ فراوون داریم

به به😋

دیشب خورشت بامیه و برنج درست کردم اما رفتیم جایی دیگه شام خونه نخوردیم،الان با دخترم کباب تابه درست میکنم میخوریم،خورشتم بمونه برای شب که شوهرمم هست،سبزی خوردن تازه و ماست موسیر و ترشی هم هست😁

اااا خوبی عزیزم ؟؟؟😍😍😍😍

قربون شما😍❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حسابی ورز بده که بچسبه تخم مرعم نزن بهش کف تابه پهن کن گوجه ام کنارش بزنی عالی

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
به به انرژی مثبت💝ماتازه صبحونه خوردیم با پسرم میریم پارکینگ سیر پوست کنیم

عالیه

خسته نباشید

استامبولی

با سالاد شیرازی 😁😂

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋