الان زنگ زدن که شب برای شام قراره بیان ۵۰ نفررننن هر بار میان بعدش قشنگ فلج میشم اصلا پذیرایی به کنار خانوماشون خیلی چسی و اهل ایراد گرفتنن🥲💔اد امروز حال روحی منم خوب نیست دلم میخواد قبل شروع کارام بشینم نیم ساعت فقط گریه کنم هیچ ایده ای هم ندارم چیکار کنم از کجا شروع کنم😭
شام از بیرون بگیر الانم خونه رو مرتب کن و شربت و میوه اماده کن همین
مدیریت بحران 😂👌👍 به اسم کاربریت میاد مدیریت بحران ت
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
مدیریت بحران 😂👌👍 به اسم کاربریت میاد مدیریت بحران ت
🤣🤣🤣🤣
خوب وقتی دیر خبر میدن ادم نباید سنگ تموم بزاره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
چقدر نفهمن ،بگو فردا شب بیان لا اقل ،یا زنگ بزن خواهری ،مادری ،کسی بیاد کمکت خانواده شوهرن؟ اصلا تو خونت ۵۰ تا رو چحوری میخوای جا بدی و سفره بندازی ؟ نکنه اسکولمون کردی
نه اتفاقا خوب بود راه حلت 👌👍 من بودم ته فکرم همون کنسل کردن بود 😁
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊