2777
2789
عنوان

میخوام برای اولین بار برم باشگاه و

163 بازدید | 13 پست

من تجربه ای ندارم تاحالا هیچ نوع ورزشی نرفتم 

میخوام برم بدنسازی هم وزن کم کنم هم اندامم متناسب بشه...

اونا خودشون برنامه میدن؟

چه لباسی باید بپوشیم؟

چیا باید ببریم؟

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای برنامه هزینه میگیرن و اگر بخواید بله برنامه میدن عزیزم 

لباس هم تاپ یا تیشرت با شلوارک ورزشی 

اب،یه حوله برای انداختن رو وسایل باشگاه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام گلم 

اگه خودت درخواست کنی از مربیت بهت برنامه میده 

.یه کیف یا ساک باشکاه .کفش مناسب و تمیز .حوله واسه خشک کردن عرق (اختیاریه) .آب واسه خوردن .اگرم ضعف بدنی داری یه نونی شکلاتی چیزی ته کیفت بزار 

تاب و شلوارک.شلوار و تاپ و تیشرت .شورتک .کلا اختیاریه .یه بار بری متوجه میشی گلم

برنامه هزینه جدا داره

بستگی داره مربی خصوصی بخوای یا معمولی

ی حوله یا پارچه برای اینکه بکشی رو‌ وسایل بعنوان زیرانداز

کتونی و بطری آب

لباسم بستگی به خودت داره

برنامه رو در صورتی میدن که براش پول داده باشی. برنامه اشانتیون نیست و مربی ازت پول میگیره تا بهت برنامه بده.

من روزهای اولی که میرفتم لباس گشاااد تیشرت میپوشیدم. خجالت میکشیدم ولی خب باید لباسی بپوشی که عرق بکنی. من لباس گشاد میپوشیدم و خب درست نبود. از همون اول لباس باشگاه بپوش. کراپ و شلوارک

یک بطری آب هم کافیه... خواستی یکم گلاب بریز بهتر بشه ولی فعلا مکمل و اینا نگیر. زمانی که مربی بهت گفت بگیر.

حتما یک پارچه ببر تا بندازی برای وسایل... یکی کوچیک و یکی بزرگ. بزرگ برای تشکهایی که باید حرکات انجام بدی.

ویران‌گر اعظم هستم!

برنامه رو در صورتی میدن که براش پول داده باشی. برنامه اشانتیون نیست و مربی ازت پول میگیره تا بهت برن ...

اتفاقا میخواستم لباس گشاد بپوشم😂🥲

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
اتفاقا میخواستم لباس گشاد بپوشم😂🥲

ببین عرق نمیکنی یا حداقل من نمیکردم... باید عرق بکنی حتما

و دستکش هم یادت نره. اگه بهت برنامه داد و بارفیکس داشت باید دستکش داشته باشی. بارفیکس هم اینجوری نیست که جلسات اول بارفیکس بزنی فقط باید آویزون بشی و برای این که دستت سر نخوره و داغون نشه باید دستکش داشته باشی. حالا یک خانم مهربونی بود تا یک هفته به من میداد مال خودش رو ولی بگیر حتما نیازت میشه

ویران‌گر اعظم هستم!

ساک 

کفش باشگاه 

اسپری بدن

حوله ورزشی

لباسی که توش راحتی گشاد باشه تعرق کنی هوا بره بیاد بعدش که هیکلت فیت شد لباس های کوتاه و جذب بپوش

قبل اینکه ثبت نام کنید بگو میخواهم با مربی صحبت کنم ببین اصلا چی بهت میگه چه رشته ای مناسبه واست

کنکوریا عضو چنل تلگرامی من شین❤از برنامه تا منابع و پارت بندی واسه کنکور میزارمدو جلسه از همایش جدید ...

من تلگرامم قطعه تا عصر وصل میکنم 

فقط پروک@سیم قطعه پروک@سی داری؟