2777
2789
عنوان

یجای مطمئن برای استخاره میخوام

154 بازدید | 11 پست

مثل اپلیکیشن پاسخگو که مطمئنه 

از این اینترنتیا نمیخوام

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من با اپلیکیشن استخاره نمیگیرم

استخاره روح‌ داره

زنگ بزنید دفتر مرجعتون بگیرن

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفتر مراجع تقلید

چطور میتونم شمارشونو پیدا کنم؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من با اپلیکیشن استخاره نمیگیرماستخاره روح‌ دارهزنگ بزنید دفتر مرجعتون بگیرن

اپلیکیشن فرق میکنه با اینترنت

مثلا اپلیکیشن پاسخگو کارشناس دارن گفتم شاید یه برنامه ی اینجوری هم برای استخاره باشه

بعد چطور میشه با دفتر مرجع تقلید تماس گرفت برای استخاره؟

هزینه میگیرن؟

اپلیکیشن فرق میکنه با اینترنتمثلا اپلیکیشن پاسخگو کارشناس دارن گفتم شاید یه برنامه ی اینجوری هم برای ...

نه عزیزم هزینه چی😄

مرجعتونو بگین شماره دفترشونو بفرستم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
نه عزیزم هزینه چی😄مرجعتونو بگین شماره دفترشونو بفرستم

ممنون عزیزم 

مکارم شیرازی

بفرما عزیزم02537473

تشکر🌼