2777
2789
عنوان

آیا عدد بتا ب جنسیت ربط داره

133 بازدید | 17 پست

سلام ترو خدا اگه میدونید یا تجربه دارید بگید خیلی شرایط بدی دارم سر جنسیت ی دختر ۸ساله دارم همسرم بچه خواست الان بار دارم ۷هفته هستم کلا علاعمم با دختر فرق داره اصلا حالت تهوع ندارم میام ب شوری و شیرینی سر درد شدید و سر گیجه دارم همسرم گرسنمه میشه عدد بتا ۱۵۰۰ بود ربطی داره ب جنسیت اگه میدونید ی کمک کنید دلم نمی‌خواد سقط کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم هر چی بود سقط نکنی ی وقت خدا بهت ی نی نی داده قدرشو بدون اون ی فرشته س

بخدا برای خودم سخته ولی شوهرم میگه اگه دختر باشه نمی‌خوام من یدونه دارم میگه برو آزمایش سلفری بده

نه ربط نداره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بخدا برای خودم سخته ولی شوهرم میگه اگه دختر باشه نمی‌خوام من یدونه دارم میگه برو آزمایش سلفری بده

وا 

چطور میتونن انقدر بی احساس نظر بدن

دختر نعمته 

حالا شوهر من میگه کاش دختر باشه بچمون 

اگر انقدر براش مهمه بود iui میکردین

چون همش ربط ب مرد داره😒😒

بره ازمایش بده

پسرا رو جدا کنن

شوهرتووو بزن هااااا بزنش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اصلا چرا برای همچین مردی بچه بیاره؟

دیگه راه برگشتی نیس😂😂

ولی راه پیش رو ...میشه درستش کرد...همه چی دست خدا ولی بازم علمشو داده ب دکتر ها...میشه استفاده کرد

وا چطور میتونن انقدر بی احساس نظر بدندختر نعمته حالا شوهر من میگه کاش دختر باشه بچمون

شوهرت رو ستایش کن این خون منو کرده تو شیشه چپ می‌ره رایت میاد میگه اگه پسر نباشه چی من می‌دونم از مامانش می‌ترسه اون خیلی اهمیت میده به این چیزا 

دیگه راه برگشتی نیس😂😂ولی راه پیش رو ...میشه درستش کرد...همه چی دست خدا ولی بازم علمشو داده ب دکتر ...

من شوهرم خیلی پرروعه فقط بخاطر این روش انگ نازایی زدم ب خودم میگه بچه دوم بیاریم جنسیتش براش مهم نیطت فقط میگه دوتا باشن من سر این گفتم دکتر بم گفته نمیتونی بچه بیاری ای وی اف گذاشتم خودم زیر زیرکی

هرچه دادم به اوحلالش باد