2777
2789
عنوان

به نظرتون من خیانت کردم

143 بازدید | 14 پست

من توی یه رابطه ایی بودم که همه جوره پسره خوب هستش و هیچ کمبودی نداشتم خلاصه همه چی خوب بود تا اینکه یه سونامی اومد وسط زندگیم 

یک ماه پیش یه شماره ناشناسی به من پیام داد و من پرسیدم شماره از کی گرفتی و اون هم جواب نمیداد 

منم دیگه بیخیال شدم جواب پیامشو ندادم دیدم پسره ول کن نیست بازم ازش پرسیدم و باز هم جوابمو نمیده گفت به یه شرطی میگم که تو بیای منو از نزدیک ببینی اصلا هم باهام صحبت نکن فقط یه لحظه ببین و برو گفت من بیمارستان کار میکنم میام جلوی در  

منم اولش قبول نکردم ولی بعدش پیش خودم گفتم الکی میگم من تورو از دور دیدم فقط بگو شماره از کی گرفتی

خلاصه الکی باهاش قرار گذاشتم و گفتم تو بیا جلوی در بیمارستان منم از دور تورو میبینم ولی قول بده که به سوال من جواب بدی و اون یارو هم قبول کرد

این موضوع رو اصلا به دوست پسرم نگفتم چون میخواستم حضوری یا تلفنی بهش بگم وقتی الکی با پسره قرار گذاشتم سریع به دوست پسرم زنگ زدم و گفتم باز یکی شماره منو پخش کرده و داشتم زمینه چینی میکردم که یهو شروع کرد به  

سر و صدا کردن گفت الکی سر قرار نرو اونی که بهت پیام داد من بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و این هم اضافه کنم که قبلا شماره من پخش شده بود و من رو ج ن د اشتباه گرفته بودن و منم مجبور شدم سیمکارتمو عوض کنم

وقتی دیدم دوباره مزاحم تلفنی. هام شروع شده اینبار میخواستم اون شخصی که شمارمو پخش کرده پیدا کنم

تو‌سطر دوم متوجه شدم دوستت بوده چرا متوجه نشدی !

همه  بهم گفتن چرا متوجه نشدی 

من تو این جور مسائل خیلی ساده هستم 

حتی خود دوست پسرمم هم این اخلاق منو میدونه 

چون تجربه زیادی ندارم

خدایی شما‌چقدر بیکار بودی که بلند شدی رفتی 😐 وقتی معرفی نکرد ، یعنی مزاحمه بلاک میکردی

من اصلا نرفتم و نمیخواستم هم برم فقط به خودش الکی برمیگشتم میگفتم اره من تورو از دور دیدم