2777
2789
عنوان

مشاوره حقوقی رایگان

494 بازدید | 19 پست
برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان، می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. یکی از این روش‌ها تماس با شماره تلفن ۱۲۹ است که توسط قوه قضاییه ارائه می‌شود و به صورت تلفنی به سوالات حقوقی پاسخ می‌دهد. همچنین، وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی مانند "وکیل رئوف" وجود دارند که مشاوره حقوقی آنلاین رایگان ارائه می‌دهند. علاوه بر این، کلینیک‌های حقوقی دانشگاه‌ها و برخی از سازمان‌ها مانند بهزیستی و کمیته امداد نیز خدمات مشاوره حقوقی رایگان ارائه می‌دهند. 
در اینجا چند روش برای دریافت مشاوره حقوقی رایگان آنلاین آورده شده است: 
  • مشاوره تلفنی از طریق شماره ۱۲۹:
    این سرویس توسط قوه قضاییه ارائه می‌شود و به صورت رایگان و تلفنی به سوالات حقوقی پاسخ می‌دهد.
  • وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مشاوره حقوقی آنلاین:
    برخی از وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها خدمات مشاوره حقوقی آنلاین رایگان ارائه می‌دهند که می‌توانید سوالات خود را از طریق آنها مطرح کنید.
  • کلینیک‌های حقوقی دانشگاه‌ها:
    بسیاری از دانشگاه‌ها کلینیک‌های حقوقی دارند که به صورت رایگان به دانشجویان و عموم مردم مشاوره می‌دهند.
  • سازمان‌های حمایتی:
    سازمان‌هایی مانند بهزیستی و کمیته امداد نیز در برخی موارد خدمات مشاوره حقوقی رایگان ارائه می‌دهند.
  • مشاوره حقوقی رایگان شهرداری‌ها:
    در برخی از شهرها، شهرداری‌ها به شهروندان خود مشاوره حقوقی رایگان ارائه می‌دهند.
با توجه به نوع سوال و شرایط خود، می‌توانید از یکی از این روش‌ها برای دریافت مشاوره حقوقی رایگان استفاده کنید.

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید

میگم ساختمان مسکونی سه دونگ سه دونگه.ایا یکی از طرفین میتونه سهم خودشو بزنه اسم کسی دیگه؟

ایا اصل سند لازمه؟اگر گم شده باشه چیه تکلیف؟چقد زمان میبره المثنی بدن؟

و اینکه کسی ازدواج ناموفق قبلشو نگفته باشه جرمش چیه و چقد؟

میگم ساختمان مسکونی سه دونگ سه دونگه.ایا یکی از طرفین میتونه سهم خودشو بزنه اسم کسی دیگه؟ایا اصل سند ...

مالک سه دونگ میتونه سهمش رو به هر کسی که دوست داشت واگذار کنه . 

زمان لازم برای صدور سند المثنی بستگی به شلوغی سازمان ثبت اسناد داره و معمولا دوماهه نوبت میدن . 

پنهان کردن ازدواج قبلی جرم نیست و حتی اخیرا شناسنامه ها که تعویض میشه ازدواج قبل در شناسنامه جدید قید نمیشه 

دختر اگر در زمان عقد از شوهر خودش جدا بشه و باکره باشه‌ دادگاه دستور حذف اسم شوهر از شناسنامه رو میده ‌و ثبت احوال شناسنامه سفیدتحویل میده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مالک سه دونگ میتونه سهمش رو به هر کسی که دوست داشت واگذار کنه . زمان لازم برای صدور سند المثنی بستگی ...

داخل عقدنامه مگه ذکر نمیشه زوج یا زوجه قبلا ازدواج دیگری داشته.حالا اگه ازدواج قبلی رو نگفته باشه و داخل عقدنامه هم قید نشده باشه نمیشه به جرم فریب شکایت کرد؟

داخل عقدنامه مگه ذکر نمیشه زوج یا زوجه قبلا ازدواج دیگری داشته.حالا اگه ازدواج قبلی رو نگفته باشه و ...

ازدواج قبلی شما به صورت عقد بوده یا کامل  . در زمان ازدواج دوم باکره بودین یه نه ؟

من نه.همسرم.برای اون قید نشده تو عقدنامم بعدش فهمیدم

بکارت زن جزو شروط ضمن عقد هست ولی در مورد مرد جزو شروطی نیست که زن بتونه به استناد به اون عقد رو فسخ کنه در نهایت میتونه جریمه دولتی اونم به مبلغ ناچیز داشته باشه . 

سلام عزیزم من داشتم سایت رو نگاه میکردم گویا شما به مسائل حقوقی مسلط هستید

اگر براتون مقدروه خواهش میکنم بمن راهنمایی بدین

من یجایی کار میکردم حقوقم رو ندادن شکایت کردم تا جایی پیش رفته که الان رفته به دادگاه عمومی

ولی برام پیامک جلسه رسیدگی نیومد منم اصلا نمیدونستم که توی سایت تاریخش رو مشخص میکنه و باید بیینم الان از تاریخ جلسه رد شده و نوشته پرونده مختومه شده

چجوری باید تاریخ رسیدگی جدید بگیرم یا پرونده رو به جریان بندازم؟

سلام عزیزم من داشتم سایت رو نگاه میکردم گویا شما به مسائل حقوقی مسلط هستیداگر براتون مقدروه خواهش می ...

مجدداً باید شکایت کنین .

هیچ راهی نداره وقت جدید بگیرم؟ همین چند روزی بود که این اتفاقات افتاد اخه بیشتر از شیش ماهه دنبال را ...

پرونده مختومه دیگه نمیشه بازش کرد شما باید مجددا شکایت کنی ولی میتونی از مستندات اون پرونده استفاده کنی .