2777
2789

خواهرشوهرم از تهران اومده شهر ما ، من و شوهرم قهریم ، حالا شوهرم میخاد بچه رو برداره با اونا برن گردش ، من هم میخام با بچه برم تو اتاق در رو قفل کنم بگم خودش گم شه بره هر جا دلش میخاد بچه منو نمی تونه ببره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه عزیزم لطفا به اطرافیان هیچوقت مشکلاتتون نشون ندید.

الانم با شوهرت صحبت کن بهش بگو جلوی بقیه طوری وانمود میکنیم که خیلی خوبیم بعدش رفتن مجدد به قهرمون میرسیم😂

سیاست داشته باش بگو نمیخوام وقتی خواهرت بعد از مدت ها اومده ناراحتی مارو ببینه و بیشتر حالش بد بشه به جای اینکه خوش بگذره اونم مثل خانواده خودم پس بیا وانمود کنیم خوبیم.

اینطوری برای شوهرت هم عزیزتر میشی و مطمئن باش بعدش از دلت هم درمیاره،اینکاری که شما انجام بدی لجبازی و ممکنه جلوی خانوادش خیلی بهت بی احترامی کنه و حرمت ها بشکنه با سیاست برو جلو عزیزم،امیدوارم تصمیم درست بگیری

وای نه عزیزم لطفا به اطرافیان هیچوقت مشکلاتتون نشون ندید.الانم با شوهرت صحبت کن بهش بگو جلوی بقیه طو ...

آخه اصلا قهرمون معمولی نیست ، من باردارم این هم هی اذیتم میکنه ، رابطه مون اصلا خوب نیست

آخه اصلا قهرمون معمولی نیست ، من باردارم این هم هی اذیتم میکنه ، رابطه مون اصلا خوب نیست

چاره ای نیست الان اگه میتونی کاری که گفتمو انجام بدی خیلی خوب میشه یا از هوش مصنوعی بپرس بهت ایده های خوبی میده،نمیدونم نمیخوام قضاوتت کنم ولی واقعیتش ای کاش وقتی مشکل داشتی مجدد باردار نمیشدی💔

چاره ای نیست الان اگه میتونی کاری که گفتمو انجام بدی خیلی خوب میشه یا از هوش مصنوعی بپرس بهت ایده ها ...

بارداری هم اجباری شد ، باشه عزیزم مرسی ، فعلا یه کم آروم تر شدم ، شاید تصمیم بهتری تونستم بگیرم

اصلا محل بهش نزار غذا هم درست نکن گلم اگر رفت هیچ کاری نکن ینی خواهر شوهرت نمیاد بگه تو چرا نمیای؟ اگر پرسید بگو از داداشت بپرس

اگر رفت دیگه هیچ کاری نکن فقط بشین بگو حالم خوب نیست باهاشم صحبت نکن نه غذا نه هیچی اگر خرید توهم بخور خواهر شوهرتم رفت درست نکن 

ای بابا عصبی شدم🦦