2777
2789
عنوان

کمک لطفا

61 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها یه سوال خاستگار نظامی داره یه کسی 

که افسرسپاه هستش 

به نظرتون چقدر حقوق میگیرن و چه مزایا و معایبی داره شغلشون؟ آیا خطر جانی ام داره؟ و اینکه اگه خودتون بودید جوابتون چی بود؟

(نی نی یار محترم نزنی بترکونی سوال درمورد خاستگار با شغل نظامیگریه)

حقوقشون ک ناچیزه 

اگه اخلاقش خوب باشه من قبول میکنم 

ارزومه همسر شهید بشم البته نظر منه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

حقوقشون ک ناچیزه اگه اخلاقش خوب باشه من قبول میکنم ارزومه همسر شهید بشم البته نظر منه

نه خب چرا شهید بشه بنده خدا 😐💔

پسره که پسر خوبیه ولی خب شاید درآمدش کفاف زندگی رو نده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خب چرا شهید بشه بنده خدا 😐💔پسره که پسر خوبیه ولی خب شاید درآمدش کفاف زندگی رو نده

نمیتونی شما کار کنی در کنارشون کمک کنی؟؟؟

شهید رو گفتم ک نظر خودمه عزیزدلم با اون شخص مورد نظر شما نیستم خدایی نکرده 💋💋

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تو هر شغلی امکان کشته شدن هست طبیعتا نظامی‌ها بیشتر و اینکه ملاکای خودتو درنظر بگیر هرکسی ممکنه اولویتهاش فرق بکنه به اخلاقو رفتارش بیشتر دقت کن تا شغلش درآمدش هم فک نکنم زیاد باشه ولی اگه آدم درستی باشه قطعا پیش خدا مقربترن هم خودش هم خونوادش