2777
2789
عنوان

نمی‌دونم از دستش چیکار کنم

221 بازدید | 11 پست

یک بچه دارم خودمم شاغلم شوهرم آدم حسابگری هست برای خورد و خوراک خونه کم نمی‌ذاره ولی سر خرید بقیه چیزها حسابگره . دوتایی حقچقمون رو میریزیم تو یک کارت که مال کنه و خرج می کنیم یک جایی دیگه هم سرمایه گذاری کردیم از اونجا هم مبلغی هر ماه بهمون میدن حالا اون روز اومده میگه چرا پول ها کمه ( اینو اضافه کن وام خیلی زیاد داریم که وام ها رو بدیم پنج تومن کلا باقی میمونه برامون )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه چرا از اون پول که جدای حقوق بهمون دادن برداشتی اون باید سرمایه گذاری کنیم در آینده چیزی بخریم لیست خرید ها رو بهش دادم میگم با پنج تومن نمیتونم زندگی بچرخونم دیگه شروع کرد داد زدن منم دوشنبه جدا ازش می‌خوابم بهش هم گفتم دیگه هیچی نمیخرم برای خونه حتی دکتر بچه رو نمی‌برم حقوقم هم من بعد مال خودمه لطف میکردم بهت دادم خرجی خونه وظیفه تو خودت بده به من هیچ ربطی نداره 

حقوقتو بذار واس خودت فقط عه

گفتمش دیگه نمیدم حقوق خرجی خونه وظیفه خودته بده تازه منو بازجویی می‌کنه ولی خودش رفته برای داداشش ۳۴ تومن داده چیزی خریده بهش میگم چرا از رو کارت رفتی خریدی وقتی منو مواخذه می‌کنی میگه لازم داشتم 

چند وقته بهش دادم که اینجوری قدر دانی کرد دیگه هم نمیدم واقعا بعضی مردها جنبه و لیاقت ندارن مثل شوهر ...

تقریبا 90 درصد اقایون همینن فکر میکنم کلا سرشتشون اینجوریه حتی همسر من که تو خیلی موارد فهمیدست ولی انگار پول زن بی غیرتشون میکنه

تقریبا 90 درصد اقایون همینن فکر میکنم کلا سرشتشون اینجوریه حتی همسر من که تو خیلی موارد فهمیدست ولی ...

اگه همچین فکری کنند که نباید پول رو از همشون بگیرن شوهرم بابت حقوق خودمم حساب کتاب می‌کنه یعنی میگه باید همه رو بدی به من این به فکر بی غیرتی و اینا نیست که حاضره بی غیرت باشه ولی پول رو بگیره

اگه همچین فکری کنند که نباید پول رو از همشون بگیرن شوهرم بابت حقوق خودمم حساب کتاب می‌کنه یعنی میگه ...

درست متوجه منظورت نشدم

ولی حرف من این بود که مردای قدیم براشون عار بود که زن دست تو جیبش کنه میگفتن پس غیرتم کجاست مگه من مردم که زن بخواد دست تو جیبش کنه ولی الان که مشکلات مالی زیاد شده و خانوما هم میرن سرکار پول زن بهشون مزه داده 

خود من اگر یک یا دوبار یک خرجی رو برای یه مساله انجام بدم که کمکش کنم میشه وظیفم 

من خیلی با احتیاط در مورد حقوقم بهش میگم و خیلی با احتیاط یه سری مخارج رو به عهده میگیرم