2777
2789
من تازه فارغ‌التحصیل شدم (هنو چند تا امتحان مونده به خاطر جنگ).

بخدا دنبال این نیستم که مستقیم برم پشت میز مدیریت 😢 اما همه کارا ساعت کار زیاد با حقوق کم مثلا 4و 5 . شهرمون کوچیکه

بگید چجوری کار پیدا کردین و چقد طول کشید....

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

یه سال کامل مجانی بودم حدود ۳ سال با حقوق کم می‌رفتم بعدش رفتم یه مدرسه حقوقم خیلی پایین بود نزدیک ۶ سال بیگاری کردم بعد آزمون استخدامی دادم و قبول شدم و رسمی

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه باید از همینجا شروع کرد عزیزم فرش قرمز هیچ جا ننداختند منم تازه درسم تموم شده حتی اول کارورزی رفتم بعدش جایی آزمایشی تازه قرارداد حقوق حداقلی ولی خب بیمه داره سابقه میشه 

یه سال کامل مجانی بودم حدود ۳ سال با حقوق کم می‌رفتم بعدش رفتم یه مدرسه حقوقم خیلی پایین بود نزدیک ۶ ...

به سلامتی....تبریک میگم

امیدوارم منم انقد پرتلاش و امیدوار باشم

نمی دونم چرا همین اول راه حس ناامیدی دارم،

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

من تازه دیپلم می‌خوام بگیرم می‌خوام برم فروشگاه شیفتی پانزده تونن

افرین به این اراده  که میخوای کار کنی 

موفق باشی😍

کاره من آزاده چند ماه دنبال آگهی استخدام بودم ولی همهه کارفرماها بد اخلاق بودن بعد سر همین حضوری دنبال کارآموزی رفتم که کارآموزیمو بگذرونم اگه محیطش و کارفرماش خوب بود بمونم همونجا 

من کار اینترنتی می‌کنم مامانم دو سال بود خوشم اومد منم وارد شدم به راحتی

چقد خوب. می‌تونم بپرسم تو چه حوزه ای؟

منم دنبالش بودم. مخصوصا چون اینجا هوا جهنمه و منم ماشین برا رفت و امد ندارم

دیگه باید از همینجا شروع کرد عزیزم فرش قرمز هیچ جا ننداختند منم تازه درسم تموم شده حتی اول کارورزی ر ...

میدونم فرش قرمز پهن نکردن

اما دوست ندارم برم برا شغل های غیرمرتبط با رشتم مثل فروشندگی و.....

به نام خدا بیکارم خیلی سخته😭🥹لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹

منم بیکارم درکت میکنم. امیدوارم یه شغل عالی گیرت بیاد.

اللهم صلی الی محمد و آل محمد