2777
2789
عنوان

به نظرتون زشته که تو مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 33 پست
والا من کسی اینجوری پیشم غذا بخوره واقعا یجوری میشم ببهشیدا

چجوری وااا مگه چیکار کردم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلم خودت میگی عادت بدبنظر من جالب نیستبازم هرطور راحتی

بله درست میگید شما 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
کلا آدمیم که راحتی خودم مهمه حالا شمارو نمیدونم ولی به نظرم نه چه زشتی داره هرکی یه عادات داره مهم‌ر ...

خوب شد اینجا پرسیدم واقعا فکر نمیکردم انقد زشت باشه

حالا مهمونی هر دقیقه که نیست 

اونجا ها رعایت کن 

تو خونه راحت باش

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

اسی جان مهمونی آداب داره مثل این میمونه که مثلا شما با لباس خونگی بری مهمونی میری؟ نه چون آداب مهمونی اینه که لباس مناسب بپوشی غذاخوردن هم همینطوره 

اسی جان مهمونی آداب داره مثل این میمونه که مثلا شما با لباس خونگی بری مهمونی میری؟ نه چون آداب مهمون ...

بله درسته .ممنون که راهنمایی کردین

عامو زشت چیه زشت اینه تو راحت نباشی مگه بخاطر مردم‌زندگی میکنی مهم راحتی ادمه راحت بشین غذاتو بخور گور بابای بقیه ولکنید چه سوسول بازیا اداب غذا خوردن چه صیغه ای هسته عامو هرجور راحتی غذا تو بخور لذت ببر اگه به حرف مردم باشی نمیتونی از زندگیت درست استفاده و لذت ببری بعدشم میای میبینی فقط داشتی خودتو عذاب میدادی شاید طرف اون لحضه داشته به خوشگلی تو نگاه میکرده و خیره شده تو اینجوری برداشت کردی از کجا معلوم اینایی الان میان میکن زشته خودشون تو آداب معاشرتشون ۱د تا مشکل دارن ولی به روشون نمیارن 

عامو زشت چیه زشت اینه تو راحت نباشی مگه بخاطر مردم‌زندگی میکنی مهم راحتی ادمه راحت بشین غذاتو بخور گ ...

نه به بشقابم نگاه میکرد البته تاحالا اینجور چیزی پیش نیومده بود واسم این خانمم از اوناس که میگه ازهمه بالاتر خودممو...خلاصه به هرچیزی چنگ میندازه که بگه بقیه مشکل دارن .من خیلی راحتم تو مهمونی ها اصلا هم تعارفی نیستم هرچقدرم دلم بکشه غذا میخورم

نه به بشقابم نگاه میکرد البته تاحالا اینجور چیزی پیش نیومده بود واسم این خانمم از اوناس که میگه ازهم ...

درستش هم‌همینه من خودمم حال میکنم غذا رو با سالاد قاطی کنم آخه موقه ای که غذا میخوری مثلا یه تیکه سبزیجاتی مثل گوجه که میاد زیر دهنت باعث میشه خشکی برنج رو بگیره خوشمزه تر میشه بعدشم کار اون شخص بد بوده که داشته روی بشقاب شما رو نگاه میکرده والله اینقدری که کار اون زشت و بیشعورانه بوده نه اصلا کاری که شما انجام میدادین هچی در قبالش نی  شما از رو عادتی که دارید یه کاری رو انجام می‌دادید

درستش هم‌همینه من خودمم حال میکنم غذا رو با سالاد قاطی کنم آخه موقه ای که غذا میخوری مثلا یه تیکه سب ...

اره خب ...ازنظر ما عادیه از نظربقیه زشته هرکس نظری داره 

اره خب ...ازنظر ما عادیه از نظربقیه زشته هرکس نظری داره

میگم که تو نظر بقیه رو ول کن کار خودت رو بکن یا کاری که صلاح میدونی که درسته رو اتجام‌بده  الان همه میان قضاوت میکن کار تو زشته ولی در اصلا کار اون بنده خدا زشت بوده من حتی به این‌باورم آدمی که جاه و شخصیت درستی نداره و میخواد نشون بده که آدم باشخصیت هسته بیشتر میاد این مسائل رو رعایت کنه یا تمرکز بزاره روی حرکات بقیه ولی ادم‌با شخصیت‌اونیه که راحت غذاشو بخوره و کاری به بقیه نداشته باشه شخصیت ادم‌رو رفتارش و گفتارش نشون میده نه اینکه سالاد بریزم رو غذام‌یا نه جدا بخورم