هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟
1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من
هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟
ولی خب خیلیا هم به واسطه این امام ها حاجت میگیرن برام جالب بود
من از حضرت ابوالفضل .سنو آنومالی گفت خیلی مشکل داره برو نامه بگیر سقط کن .الان 2 سال و 9ماهشه اسمش ا ...
😍خدا حفظش کنه
اره پارسال به نیت کار همسرم و داداشم دوتا سینی حلوا به نیت امام حسین و ابالفضل بردم روضه در کمال ناباوری ومعجزه وار شوهرم از جایی ک فکرشم نمیکردیم صاحب هایپرمارکت شد و الان داداشمم باهاش کار میکنه قطعا معجزس و دل تو دلم نیست باز امسال حلوا ببرم هرشب🥹🥹🥹
چندین سال پیش با خواهرم،فامیل هامون رفته بودیم زیارت،نشسته بودیم داشتیم زیارتنامه میخوندیم خادم با جارو برقی اومد با عجله بهمون میگفت پاشید میخوام اینجارو جارو بکنم اصلا اجازه نمیداد بلندبشیم بریم جای دیگه بشینیم همین که بلند شدیم یکم رفتیم عقب تر شیشه های سقف که خیلیی بزرگ بودن یهویی از بالا افتادن روی زمین،اگه خادم بهمون نمیگفت بلند شید شیشه میرفت توی سرمون
چندین سال پیش با خواهرم،فامیل هامون رفته بودیم زیارت،نشسته بودیم داشتیم زیارتنامه میخوندیم خادم با ...
😮😮😮😲❤️