2777
2789
عنوان

رفتارام به سنم نمیخوره

124 بازدید | 13 پست

متاسفانه گاهی خیلی شوخ میشم عین بچه ها

سیاست اصلا ندارم هیچی 

اون لحظه میخوام به اطرافیام خوش بگذره 

ولی قشنگ تو روم میگن اسکولی🤐

اینا یکیو میخوان خودشو بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 

ولی میخوام از جوونیم لذت ببرن هر کی ام هرچی گفت ...وه خورده

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه دوستی دارم همینطوره،،ببین ماهم شوخی میکنیم ولی اون یه جوریه شوخیش من تو دلم میگه کاش نمیکرد اخه مثلا جلو ما نباید با شوهرش جوری ک انگار تو خونه شونن شوخی کنه،،از سادگی و مهربونیه زیادشه ولی جالب نیست بنظرم

یه دوستی دارم همینطوره،،ببین ماهم شوخی میکنیم ولی اون یه جوریه شوخیش من تو دلم میگه کاش نمیکرد اخه م ...

نه والا من کسیو زیر سوال نمی برم اصلا این اخلاقا ندارم

منم همینم بخدا خوب الکی زندگی سخت کنم برم تو قیافه که چی

ول کن بابا شاد باش بیا اصن معلوم نبود زنده میمونیم یا نه تا میتونی زندگی کن مگه چند سالمونه جدی باشیم من وسط خیابون ام رقصیدم (البنه شب بود و تو کوچه خلوتا😂)

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یکی مث خودمی😂من تازه لباسامم شاد و بچگونه میخرم

اون که خوراکمه 

هرکی بدش میاد به نظرم از حسادتشه الکی ام انگ تو خیلی ساده ای خیلی احمقانه رفتار میکنی میزنن خودشون افسرده و دل مردن

اون که خوراکمه هرکی بدش میاد به نظرم از حسادتشه الکی ام انگ تو خیلی ساده ای خیلی احمقانه رفتار میکنی ...

آره خیلی بهم میگن

من ارتودنسیمم رنگ شاد میزدم 

میگفتن مگه بچه ای