2777
2789
عنوان

شوهرم ازم متنفره

281 بازدید | 19 پست

مثله هر دختر تصورم از ازدواج زندگی عاشقانه و پر از عشق و محبت با همین تصورات  ازدواج سنتی کردم 

ولی زندگی با من یار نبود همسرم قبل از ازدواج با من عاشق دختری بوده که خانوادشم نذااشتن بهش برسه و الانم که سه سال از ازدواجمون میگذره با اهنگاش براش گریه می‌کنه 

اولاش گریه هاش برام عجیب بود بعدش جاریمم بهم گفت که داستان از چه قراره 

نه گریه هام نه بیماریم نه پسرم براش مهم نیستیم فقط نیازشم نه انتخابش  دوبار بهم خیانت کرده 

راستش من اوایل خیلی جنگیدم که عاشقم شه ولی او منو دوشمن خودش میدید اینجوری افسرده شدم 

ومن همیشه از غر زدن متنفر بودم ولی آنقدر نادیده میگیرتم که غر میزنم برای اینکه ببینتم به خواسته هام احترام بزاره بعضی وقتا پرخاشگریم میکنم

اما خانوادم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من تمرکز کنی روی خودت ؛ به خودت برسی ؛ کتاب بخونی و... میبینه دیگه روی خودت داری کار می‌کنی نه روی اون میاد سمتت حتی اگر نیاد سمتت بازم چیزی از دست ندادی و خودتو دوست داشتی :)🌷

آبجی من ازدواج نکردم اما خیلی جنگیدم یک نفر تغییر بدم نشد که نشد الان دارم روی خودم کار میکنم خیلی خداروشکر خوبم :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خانوادم همش میگن تو تشنه ی محبتی وگرنه اینا که مشکل نیستن 

ولی وقتی میبینم که بمیرممم جلو چشماش خواب باشه بگم دارم میمیرم حاضره بزنتم ولی کاری نکنه حاضره خورد خوردم کنه از این حالی که دارم بدترم کنه 

بعضی شبا از درد و غم زیاد قلبم گرفته تا حدی که دردش غیر قابل تحمل بوده وقتی بهش گفتم بهم میگفت تو دیونه ای نصفه شبی هیچکی نمیدونه چی میگی 

و وقتی برای بار دوم صداش میزدم منو میزد

به نظر من تمرکز کنی روی خودت ؛ به خودت برسی ؛ کتاب بخونی و... میبینه دیگه روی خودت داری کار می‌کنی ن ...

دقیقا الان برای خودم می‌جنگم اصلا روش تمرکز ندارم ولی هر چی نباشه آدما همیشه سرحال و سالم نیستن 

حتی بعضی وقتا پسرمم مریض شده وقتی بهش گفتم یه عالمه فحش داده تا برده دکتر آخه پسرم کوچیکه

خانواده های ایرانی تخصص ویژه ای در بدبخت کردن بچه هاشون دارن دلم برا تو و شوهرتو و دختری که شوهرت ع ...

از دید من 

من قربانیم نه شوهرم 

چون اون می‌تونست صبر کنه تا تکلیفش مشخص شه با خودش 

نه اینکه بیاد در وسط عشقو عاشقی ازدواج کنه 

باور کن منو عین دوشمنشم میدید هزاران بلا سرم آورده همشم خانوادم منو می‌فرستاند که دوباره آشتی کنم

از دید من من قربانیم نه شوهرم چون اون می‌تونست صبر کنه تا تکلیفش مشخص شه با خودش نه اینکه بیاد در وس ...

آره شوهرت و کلا هر آدمی که دلش پیش یکی دیگست نباید ازدواج کنن یکی دیگه رو بدبخت کنن تنها بمونن خیلی بهتره

دقیقا الان برای خودم می‌جنگم اصلا روش تمرکز ندارم ولی هر چی نباشه آدما همیشه سرحال و سالم نیستن حتی ...

دقیقا ببین همیشه هم نمیشه حالمون خوب باشه هنر همیشه حال خوب داشتن نیست هنر اینکه وقتی حالت بده چطوری حالتو خوب کنی و تو تبدیل به یک هنرمند شدی🙂💛

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دقیقا ببین همیشه هم نمیشه حالمون خوب باشه هنر همیشه حال خوب داشتن نیست هنر اینکه وقتی حالت بده چطوری ...

تو درک نمی کنی چی میگم من منظور غم و اینا نیست منظورم سرماخوردگی و هزاران درد و چیزای دیگه هم من خودم هم پسرم حتی بهم پول نمیده که پس و وقتی تب میگیره ببرمش دکتر به زور و هزاران دعوا پول میده منم که شاغل نیستم