2777
2789
عنوان

دوستان کمک لپتاپ چی خوبه❓️

116 بازدید | 14 پست

برای کارای معمولی 

و اینکه کلاس زبانم آنلاین شده و کلاس آنلاین دارم

بودجه ۴۰ ۵۰ تومن 

اگرم کمتر سراغ دارید بگید چون فقط میخوام کلاس شرکت کنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان ازت سوال داشتم .شما سوره احزابو نوشتی چندماه بعدش شوهر کردی ؟ سنتی بود یا دوستی ؟ از اخلاق و رفتار شوهرت راضی زن دوست هست ؟ پولداره یا فقط  خونه و ماشین داره ؟

ممنون میشم جواب بدی عزیزم

اسی جان ازت سوال داشتم .شما سوره احزابو نوشتی چندماه بعدش شوهر کردی ؟ سنتی بود یا دوستی ؟ از اخلاق و ...

سلام عزیزم فکر کنم درست یادم نمیاد ولی بعد ۶ ۷ ماه شوهر کردم یادش بخیر فاز ملابرداشته بودم میخواستم ببینم جواب میده یا نه 😁

عزیزم سنتی ازدواج کردم خواهرشوهرم مستاجرمون بود .  برای داداشش اومدن خواستگاری

آره عزیزم خداروشکر خانواده دوسته بدجووووور 

هرکاری بخوام برام انجام میده با خانواده خودشم همینطوره

دیگه موقعیت خوبی داشت و اینکه خارج از کشور بود قبول کردم 

عزیزدلم لطفا اینم بگو قبل شوهرت خاستگار داشتی ؟ ازاون دخترای پرخاستکاربودی؟

عزیزم من ی خواستگار حدود ۱۸ ۱۷ سالگی داشتم  اونم خوب بودا ولی فامیل بود از ازدواج با فامیل متنفرم 

بعدش تا ۲۲ سالگی دیگه خواستگار نداشتم 

بعد فاز ملایی که برداشتم همزمان برام خواستگار اومد 

به خدای احد و واحد دو تا موقعیت کپی هم به هرکی میگم میگه شماره دعانویستو بده🤣

جفتشون خارج بودن 

شوهرمو انتخاب کردم 

عزیزم من ی خواستگار حدود ۱۸ ۱۷ سالگی داشتم اونم خوب بودا ولی فامیل بود از ازدواج با فامیل متنفرم بع ...

ینی کلا دوتا بودن خاستگارات . اونی ک ۱۸ سالگی اومد هم احزاب نوشته بودی ؟

عزیزم میشه اینم بگی همسرت خونه و ماشین داره زمین اینا داره ؟ میخوام بدونم چجوری خاستنادی بعدش میاد😁

سلام عزیزم فکر کنم درست یادم نمیاد ولی بعد ۶ ۷ ماه شوهر کردم یادش بخیر فاز ملابرداشته بودم میخواستم ...

خداروشکر عزیزم خوشبخت باشید 🌸 ختم و چله ی دیگه ای برنداشتی فقط احزاب ؟ اخلاقت چجوری بود ک خاستگاری کردن ؟ حس میکنم خیلی خشگلو سفید و بور و چشم رنگی اره؟

ینی کلا دوتا بودن خاستگارات . اونی ک ۱۸ سالگی اومد هم احزاب نوشته بودی ؟عزیزم میشه اینم بگی همسرت خو ...

نه با ۱۸ سالگی ۳ تا 

نه عزیزم برا اون احزاب ننوشته بودم 

قبل اینکه عقد کنیم ماشین داشت با یه خونه 

بعد عقدم یه خونه دیگه خریدیم.

خداروشکر عزیزم خوشبخت باشید 🌸 ختم و چله ی دیگه ای برنداشتی فقط احزاب ؟ اخلاقت چجوری بود ک خاستگاری ...

قربونت بشم همچنین برای خودت ایشالا اونی که میخوای بیاد سر راهت 

قیافه ام به اعتقاد خودم معمولیه 🥲🤣 چش رنگی و بور هم نیستم 

فقط احزاب 

نه با ۱۸ سالگی ۳ تا نه عزیزم برا اون احزاب ننوشته بودم قبل اینکه عقد کنیم ماشین داشت با یه خونه بعد ...

خب پس وضعش بد نیست .خداروشکر عزیزم .راستی من تایپیکاتو خوندم گلم با شوهرت سیاست داشته باش با روی خوش و زبون چرب حرفاتو پیش ببر با لج نه

نه با ۱۸ سالگی ۳ تا نه عزیزم برا اون احزاب ننوشته بودم قبل اینکه عقد کنیم ماشین داشت با یه خونه بعد ...

خب پس وضعش بد نیست .خداروشکر عزیزم .راستی من تایپیکاتو خوندم گلم با شوهرت سیاست داشته باش با روی خوش و زبون چرب حرفاتو پیش ببر با لج نه

خب پس وضعش بد نیست .خداروشکر عزیزم .راستی من تایپیکاتو خوندم گلم با شوهرت سیاست داشته باش با روی خوش ...

اخه عزیزم اصلا حرف زور تو کتم نمیره کنترل گره خیلیم خودشیفتس گاهی اوقات😅

ولی جدیدا سعی میکنم اروم باشم دارم مهار میکنم این اخلاقتو ولی لجبازیو نمیدونم چیکار کنم...