2777
2789

ی پسری هست

خیلی با ادبه

اهل کتاب خوندنه کتاب فلسفه این چیزا

حمایتگر و مهربونه 

توجه میکنه بهم درکم میکنه

پشت کنکور بوده پارسال دام اورد گفت امسال ازاد  رشته تاپ میاره باتوجه ب رتبش

وضع مالیشون خیلی خوبه

ساز میزنه 🎹و🎻

قدش ۱۹۰ 

من خیلی زیاد دوسش دارم خیلیییی باتوجه به رفتاراش اونم خوشش میاد ازم ولی گفت ک برا رفتن به رابطه میخواد خیلی چیزارو در نظر بگیره

اخلاقش دقیقا تایپمه 

اما مسئله اصلی اینجاست چهرش تایپم نیست یعنی اینجوری نیست ک مثلا تو خیابون از کنارش رد شم بدون شناخت بگم چه خوشگل بود وای دین و ایمون و قلبم رفت ،معمولیه حتی یکمم پایین تر شاید ،موهاشم ریزش داره و کم پشت داره میشه

من الان ک فکر میکنم انقدر عکسشو ندیدم (اونم ندیده عکسمو ب جز ی بار )یادم نمیاد دقیق البته عکسی ام ک داد نصف صورتش خمیر ریشی بود و از این سلفی های یهویی بود ک به هیشکی نشونش نمیدی 

بچها شما بودین با این فرد میرفتین تو رابطه؟ یا چون قیافش تایپتون نیست ازش فاصله میگرفتین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داشتم میرفتم همه چی که قیافه نیست اخلاق هم مهمه

دوسش دارم خیلی زیاد کل فکرم اونه

میگم نکنه ی وقت اذیتش کنم و سرد شم نسبت بهش؟ نمیخوام آسیب بزنم بهش 

چون پامو کج بذارم میفهمه ی چیزیم هست ناراحتم یا چی

بله بفرمایید

ممنون

ببین فیس مهمه

چه برای دختر چه پسر

اگه حداقل هایی رو داره که جذبت کنه اوکیه ولی اگه هیچ هیچ جذبت نمیکنه این خوب نیس چون بعدا مثل ی گره کور توی ذهنت میشه که من کسی رو انتخاب کردم که اصلا اصلا واسم جذاب نیست

ممنونببین فیس مهمهچه برای دختر چه پسراگه حداقل هایی رو داره که جذبت کنه اوکیه ولی اگه هیچ هیچ جذبت ن ...

میدونم مهمه ولی حس میکنم هیچوقت هیچ پسری نمیتونه اندازه اون درکم کنه 

با حرفاش ارومم میکنه اگ ناراحت باشم عصبی باشم هرچی

ببین اینجوری ام ک یا ی نفر تایپم نیست یا هست

کلا بقیه میگن خیلی تایپم چرته چون پسرای بدون ریش و اینا جذبم میکنه و کلا از ۱۰۰درصد پسرای ایرانی شاید بیست درصدشون اون مدل چهره داشته باشن ک از اون بیست درصد چقدرشون امکان داره با من اشنا شه و اخلاقش همونی باشه ک من میخوام و اونم از من خوشش بیاد! 

مثلا من بستنی نمیتونم بخورم برا معدم درد دارم  اون گفت دلم نمیاد برم بخرم الان تو نمیتونی بخوری هرچند من پیشش نبودممم داشتیم پیام میدادیم 

💘🥲

میدونم مهمه ولی حس میکنم هیچوقت هیچ پسری نمیتونه اندازه اون درکم کنه با حرفاش ارومم میکنه اگ ناراحت ...

بله

درسته

هر چی خودت درست می دونی اون رو انجام بده

و ممنون بابت اینکه خیلی توضیح دادی

🙂

ببخشید اگ زیاد حرف زدم:(ممنون ک گوش کردی

نه اصلا

ممنون که اینقدر توضیح دادی

حقیقتا کنار کشیدم از بحث چون ترسیدم نظرم شما رو سرد کنه

در غیر اینصورت به ارسال نظر ادامه میدادم

خوشبخت و سعادتمند باشی

قیافش تایپت نیست بعد هی با بقیه مقایسه میکنی 

الات رفتی تو رابطه باهاش یا ن ؟

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

اسی خودت چی خوشکلی؟

از من نپرس😂چون من از خودم متنفرم از چهرم و همه چیم

ولی خب زیاد شنیدم ک گفتن خوشگلی یا نمیدونم کیوتی 

ولی خب من حرفاشونو باور نمیکنم چون بدم میاد از خودم

و در کل زیبایی ی چیز صد در صدی نیست ممکنه یکی از من خوشش بیاد یکی نه شاید اگ من ب اون بگم خوشگل ولی یکی ببینه بگه چه بد سلیقه