2777
2789
عنوان

کاش میشد اینقدر فحشش بدم

227 بازدید | 23 پست

کتکش بزنم هر چی تو دلمه داد بزنم بگم بگم که منم آدم حسابش کردم منم که باعث شدم خانواده داشته باشه نه مثل زن قبلیش آبروشونو.برد خیانت کرد 

تا الان وایستادم بیاد باهم شام بخوریم نه ساله کارم اینه رسیده قرار بریم ی جایی منم با شوخی به پسرم گفتم شهید نشیم خندیدم بعد با داد هوار نحس گفتی فلان البته بگما تو تاپیکام هست دلش از جای دیگه پر بود

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

پا شدم شام نخورده رفتم اتاق اصلا هیچی نگفت رفته با پسرش که زن قبلیشه ها فوتبال بازی میکنن قهقه میزنه پسر کوچولوم اومد بغلم گریه کرد حتی به اونم دلش نسوخت ب خدا من داشتم میخندیدم میگفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممممم.. خیلی خسته ام حتی روزهای جنگ حق نداشتم بگم میترسم میگفت چقد ترسوییییییییی.. ازش متنفرم

اصلا ربطی ب جنگ نداشت اومد باهام حرف نزد پیش خواهرش بود من گفتم شاید خسته اس الان میبینم نشسته بلند بلند میخندن

بزار به حساب فشارایی که بهش میاد تو زندگی

پس چرا به پسرش نداره ب خانوادش نداره ب خدا خسته ام انگار پرستار خدمتکار خونه ام فقط

خب حتما قرب و ارزش و شخصیت خودتو پایین اوردیبخدا اگه این کار رو کرده باشی طبیعی هست

اره همیشه تحقیرم کرده منم نمیشه طلاق لگیرم ازدواج دومشه ی خواهر برادر مجرد دارم دو تا بچه دارم

اشکالی ندارهکم کم روی خودت کار کن تا تحقیر نتونه بکنه و نشی

نه ساله چیکار میتونم بکنم هر جور حرف کتک زده هر جور نوکری کردم بچه ده ساله اش وسط پذیرایی عن می‌کرد می‌خندید قهقه میگفت حالا بشور میشستم که نرم بچه هام با غریبه بزرگ شن چی بگم دلم خونه

از بیرون نگاه کن رفتارت باعث پایین اوردن شخصیتت نشده؟

اره میدونم جایی نداشتم حتی قهر کنم برم مامان بابام گفتم حق طلاق نداری بسوزی ام اونجا بسوز

برا استخدامی میخواستم بخونم قبول شم با بچه هام برم جدا زندگی کنم ک اونم نتونستم بخونم

نه ساله چیکار میتونم بکنم هر جور حرف کتک زده هر جور نوکری کردم بچه ده ساله اش وسط پذیرایی عن می‌کرد ...

طبق امضات شکر گذاری خیلی خوبه ولی خدا هم از ادمی که خودشو خوار میکنه خوشش نمیاد 

🧔اقا هستم
طبق امضات شکر گذاری خیلی خوبه ولی خدا هم از ادمی که خودشو خوار میکنه خوشش نمیاد

شکرم دو تا بچه ای ک دارم امیدم اول خدا بعد این دو تاست ک ب خاطرشون زنده ام هر چند مادری ام بلد نیستم

اره میدونم جایی نداشتم حتی قهر کنم برم مامان بابام گفتم حق طلاق نداری بسوزی ام اونجا بسوزبرا استخدام ...

درست میگی 

واقعا سخته

ولی زورتو بزن و استقلالتو پیدا کن 

اونوقته که میتونی روبروی ظلم وایستی

🧔اقا هستم