2777
2789

دوتا بچه دارم یا خونس خوابه یا بی حوصله است یا پیش دوستاش اصلن نمگه زنم چی میخاد هر چی میگم اینو میخام اهمیت نمیده امروزم انگار چند ساعت خونه خواب بود بقیش پیش دوستاش بود تفریح فقط بفکر خودشه اومد خونه گفتم اینجوری دعواکردم فوش داد کتکم زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا مرد نیستن نرن

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

خب چه راهنمایی کنیم؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

باید عرض کنم شوهرتون گاو تشریف دارن(با احترام)

بگو مهریمو میذارم اجرا بترسونش بیاد سر خونه زندگیش

مگه بچه بازیه زن گرفته تشکیل خانواده داده باید بهشم برسه و اهمیت بده

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

پزشكى قانونى مدارك رو پيش خودت نگه دار براى روز مبادا

شونم انقدر ورم کرده اندازه ی هلو اومده بالا استخونش عکس بگیرم از ی طرفم دل از بچه هام نمیکنم😭😭😭

حالا میخام برم خونه بابام وسیله هامو جمع کردم باباممهمون دارن گفتم تا برن میرم حالا چیکار کنم

اگه قصد جدی برای جدایی داری برو اگه نمی‌خوای جداشی نرو چون برگردی بدتر میشه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

شونم انقدر ورم کرده اندازه ی هلو اومده بالا استخونش عکس بگیرم از ی طرفم دل از بچه هام نمیکنم😭😭😭

خدا تقاصتو بگیره ازش زنها چقد بدبختیم 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

برو پزشک قانونی سریع

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»