2777
2789
عنوان

شوهرم تا حد مرگ کتکم زده لطفا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 23 پست

برو پزشک قانونی که اگر خواستی روزی جدا بشی مدرک داشته باشی با یک مشاور هم صحبت کن

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریمچیزی نیس کلا سیصدتومنه ب پول الان

بازم خوبه

مردی که دنبال دوستبازی و خوشگذرونی خودشه از دو تومنم میترسه

تهدیدش کن و تو سری خور نباش ، قلدر جلوش رفتار کن حساب کار دستش بیاد

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

برو پزشک قانونی و شکلیت کن تا ادبش کنن زدن یادش بره

فردا میرم خونه پدرم نه بعنوان قهر میرم میگم ببرتم پزشک قانونی ولی برمیگردم نمیزارم بفهمه میشه چقدر طول میکشه

اگر طلاق می‌خوایی خب برو پزشکی قانونی و بعدشم اقدام واسه طلاق

اگر طلاق نمیخایی بمون‌سر زندگیت گفتنش ب ما دردی ازت دوا نمیکنه شوهرتم با حرف ما آدم نمیشه

نهایت یکماه میری قهر میاد دنبالت دوروز خوبه باز همون و اش و همون کاسه

اگر طلاق می‌خوایی خب برو پزشکی قانونی و بعدشم اقدام واسه طلاقاگر طلاق نمیخایی بمون‌سر زندگیت گفتنش ب ...

عزیزم اینجا حرفمو میزنم چون نمیتونم به کسی بگم خالی میشم دشمن زیاد دارم بدخواه زیاد دارم نرفتم ولی کلا جامو جدا کردم من که میترسیدم تو ی اتاق دیگه بخابم باورت میشه تو ی اتاق دیگه خوابیدم با پنج تا قرص استامینوفن انگار هیچی برام مهم نیس میمونم تلافیشرو در میارم