2777
2789
عنوان

پولدار بودن خانم به چه دردی میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست

ماشین که برای راحتی خودم خریدم که رفت و آمد کنم وقتی هم به نام خودمه که به شوهرم ربطی نداره 

خونه ندارم ولی زمین خریدم که اونم به شوهرم ربطی نداره

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتکا به شوهر ریسک بزرگیه زن باید برای خودش پس‌ انداز و پشتوانه داشته باشه 

خونه و ماشین داشتن اشتباه نیس آینده نگریه بعدشم ازدواج یه شراکته نه قرارداد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم همینو میگم به چه دردی میخوره آقانمیزارن خودمونم استفاده کنیم خو هی نریم سرکار بهتر نیس؟حداقل صبح ...

نه عزیزم داشتنش به آدم اعتماد بنفس میده بعدم بالخره مال خودته باید ببخشید به توقعات و ببخشید گهخوری اضافی مردا توجه نکنی نهایت طلاق میشه گرف فک کردی سر کار نریم اینا پول میدن ب آدم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

خوب منم شاغلم پول دارم

ولی همیشه خودم به شوهرم کمک میکردم بدهکاریاشو میدادم

امروز ی حرفایی از مادرش شنیدم که قسم خوردم دیگه...

تمام مال اموال خونه و ماشین شوهرم به اسم خودمه حتا کارتا و لباسای مارک دار عطرهای گرون قیمت و ساعتای شیکش و پول خرجش از من بود امروز قسم خوردم ک ی قرون دیگه بهش ندم ولی هرچند خودش هم شاعله و کار میکنه نیازی ب پول من نداره من احمق بودم که این همه زحمت میکشیدم واسش

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

نه میگم خونه و ماشین نبریم برا پسر مردم

اینطوری باشه پسر مردم هم خونه وماشین نباید بیاره برای دختر مردم،این زندگی مشترک هست نه پسر مردم ودختر مردم،زن شوهر که یک زندگی رو باهم شروع می کنن

نه میگم رفتین شاغل شدین پولتون رو ندین خونه ماشین

چرا؟ 🤔

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خوب منم شاغلم پول دارمولی همیشه خودم به شوهرم کمک میکردم بدهکاریاشو میدادمامروز ی حرفایی از مادرش شن ...

دور از جون

منم حرفم همینه 

حداقل میریم سرکار اذیت میشیم خودمون رو تو اذیت قرار ندیم ک فشار بیارم ب خودم خونه و زمین و ماشین بخرم

چرا خونه و ماشین بلای جون شدن؟

توقعات و انتظارات بقیه ازم رفتن بالا

و مثلا میخوام ازدواج کنم خانوادت هی میگردن میگن دختر ما حقوق بالا داره خونه داره ماشین داره نزاشتن با کسی ک دوسش دارم ازدواج کنم

بعدم یکی بیاد خواستگاریت هی استرس اینو داری نکنه منو بخاد پولم بخاد

صدرصد اشتباه فقط طلا و بس اونم لام تا کام نباید حرف شو زد حتی یک بار بگید خرج میکنم ماهانه

دقیقا آفرین

بقرآن همینه

خوب بپوش خوب بخور خوب بخودت برس

طلا هم بخر به کسی نگو یواشکی پس اندازش کن 

جهیزیه واسه خودت بخر

هر موقع هم چیزی میخواستی بخری ی تیکه طلات میفروشی نیاز ب غرغر شوهر و بقیه نداری

کسیم ازت انتظار نداره راحتی