الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتکا به شوهر ریسک بزرگیه زن باید برای خودش پس انداز و پشتوانه داشته باشه
خونه و ماشین داشتن اشتباه نیس آینده نگریه بعدشم ازدواج یه شراکته نه قرارداد
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
منم همینو میگم به چه دردی میخوره آقانمیزارن خودمونم استفاده کنیم خو هی نریم سرکار بهتر نیس؟حداقل صبح ...
نه عزیزم داشتنش به آدم اعتماد بنفس میده بعدم بالخره مال خودته باید ببخشید به توقعات و ببخشید گهخوری اضافی مردا توجه نکنی نهایت طلاق میشه گرف فک کردی سر کار نریم اینا پول میدن ب آدم
سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم
ولی همیشه خودم به شوهرم کمک میکردم بدهکاریاشو میدادم
امروز ی حرفایی از مادرش شنیدم که قسم خوردم دیگه...
تمام مال اموال خونه و ماشین شوهرم به اسم خودمه حتا کارتا و لباسای مارک دار عطرهای گرون قیمت و ساعتای شیکش و پول خرجش از من بود امروز قسم خوردم ک ی قرون دیگه بهش ندم ولی هرچند خودش هم شاعله و کار میکنه نیازی ب پول من نداره من احمق بودم که این همه زحمت میکشیدم واسش
سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣