2777
2789

۱۴ روز میگیره از اون صحنه بدی که دیدمشون تمام عکس ها فیلم ها چت ها و پیاماشونو دیدم همه پیاماشون عاشقونه عکساشون... خلاصه همه چیزارو دیدم

۱۰ روز پیش خونرو ترک کردم با بچم اومدم جنوب خونه کرایه کردم  

خلاصه یکم اتفاق تو جنوب برام پیش اومد و تا جنوب هم چندباری اومد دنبالم ولی برنگشتم 

اما امروز...

بخاطر بچم برگشتم سر خونه زندگیم 

حتا تو صورتم نگاه نکرد ی سلام هم بهم نکرد فقط پسرمو بوسید و قربون صدقش رفت از خونه زد بیرون 

یعنی... دیگه دوسم داره یا نه؟ یعنی هنوز به اون فکر میکنه؟ ممکنه رفته باشه پیشه اون

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

چطور بدون شرط بخشیدی ؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور بدون شرط بخشیدی ؟؟

بخشیدمش 

و واگذارشده کردم به خدا تو اون دنیا که جواب هردوشون بده

فقط بخاطر پسرم برگشتم همش گریه میکرد بهونه باباشو می‌گرفت 

فقط بخاطر پسرم

مجبورم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

شرایط طلاق نداری؟چرا برگشتی

حق طلاق با اونه

بخاطر پسرم 

البته ی مدت کوتاهی اینجا میمونم

دارم پول هایی که پس انداز کرده بودمو جمع میکنم ی جایی تو همین شهر خونه بخرم

بخشیدمش و واگذارشده کردم به خدا تو اون دنیا که جواب هردوشون بدهفقط بخاطر پسرم برگشتم همش گریه میکرد ...

درسته عزیزم واسه سرت بخشیدی ولی چون خودش اومد دنبالت باید شرطی شروطی چیزی بنامت میزد حق طلاق 

تا دیگه دلش قرص به این غلطا نباشه 

همین که پرو شده رفته تو قیافه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

نباید ب سادگی برمیگشتی

من فقط بخاطر پسرم برگشتم

وگرنه هیچ علاقه ای بهش ندارم دیگه اون حس سابقه بهش ندارم

فقط برای پسرم

حق طلاق با اونهبخاطر پسرم البته ی مدت کوتاهی اینجا میمونمدارم پول هایی که پس انداز کرده بودمو جمع می ...

مهریه داری؟

برو بزار اجرا

از خیانتش مدرک داری بده دادگاه نزار اینطوری راس راس بچرخه

من بجات حرص خوردم

🤍

درسته عزیزم واسه سرت بخشیدی ولی چون خودش اومد دنبالت باید شرطی شروطی چیزی بنامت میزد حق طلاق تا دیگه ...

همه مال منال اموالش ماشین خونش  و حسابی کارتی  به اسم منه حتا کارهای تو دستش هم مال منه و به اسم من هرچند که پول داخل کارتا حقوق شغل اونه

چیزی نداشت که بخوام بهم بده فقط برای پسرم

مهریه داری؟برو بزار اجرااز خیانتش مدرک داری بده دادگاه نزار اینطوری راس راس بچرخهمن بجات حرص خوردم

اره داشتم ولس خیلی وقت پیش بخشیدم بهش

فکر نمیکردم همچین آدمی باشه وگرنه مهریمو نمیبخشیدم

مهریه داری؟برو بزار اجرااز خیانتش مدرک داری بده دادگاه نزار اینطوری راس راس بچرخهمن بجات حرص خوردم

اره داشتم ولس خیلی وقت پیش بخشیدم بهش

فکر نمیکردم همچین آدمی باشه وگرنه مهریمو نمیبخشیدم

😐🥲

حالا مادر عفریته  سر صبحی زنگیدم کلی حرف بارم کرده و فهشم داده  سر مهریه هم گفت خوب میدونم چه جادو گری هستی رفتی پسرمو سه‌ر جادو کردی که مهریتو بده طلاقت بگیری و کلی حرف و فوش بارم کرد و نفربن🤦‍♀️ آخر سر هم گوشیو سرم قطع کرد زد تو اینستا و.. بلاکم کرد