2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

بهش بگو مگه روز اول کور بودی منو ندیدی (البته ببخشید اینجوری صحبت می کنم )

بعد ببین چی تو زندگیتون تغییر کرده که اونم اینجوری بهونه گیر شده از نظر شغلی ارتقا پیدا کرده 

از نظر مالی وضعش بهتر شده یا چیزای دیگه

متاسفانه بیشتر آقایون جنبه ی پیشرفت رو ندارن تازه با خودشون نمیگن 90درصد پیشرفتم از صدقه سری خانمم بوده کافیه بقول معروف یکم دنبه به خودشون ببین دیگه تمام

بهش بگو گی نخور

بهترین راه حل 😂😂😂😂😂👍

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

گذری ازش نگذر حتما ریشه یابی کن مشکل توپر شدن صورت حل میشه با ژل و...

ولی ریشه این اخلاقش رو پیدا کن چون الان مشکل صورتت رو حل کنی یه بهونه دیگه پیدا می کنه

موفق باشی گلم

چه مدت خوردی عزیزم

کلا یک ماه و خورده ایی 

ینی یک قوطی و نیم 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─