2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی دارم

43 بازدید | 5 پست

این تایپیک یکی از دوستام هست برای اینکه شناسایی نشن خواستن از خط بنده بزارن لطفا راهنماییش کنید 

سلام من یک معلم هستم البته معاون اجرایی راهنمایی 

۵۴ سلام هست .

حدودای دو سال پیش یک دانش آموز زیبا و خیلی مهربون داشتم که می اومد کنارم و بهم کمک میکرو 

اون دانش آموز الان کلاس ۱۱ هست امسال میره ۱۲ 

اما وایسته که چه عرض کنم عاشق من شده طوری که من تا ببخشید اینطوری میگم ولی لباس زیرم هم باید بهش بگم که دادم میرم میخرم حرفای عاشقانه بهم میزنه و حتی منک مامان صدا میزنه اینم بگم فقط با من در ارتباطه 

خانواده اش خیلی بهش کم مهری میکنن و وقتی فهمیدن دختراشون اینقدر عاشق منه شروع کردن تهدید من که از کار بیکار ت میکنیم و....

ولی دخترشون میگه تو رو خدا ولم نکن از طریق چت فقط زار می‌زد 

واقعا نمیدونم باید چه کنم منم خیلی بهش کم محبتی میکنم کلی هم امروز دعواش کردم تو رو خدا بگید چه کنم 

خدا میدونه اینقدر بهش کم محبتی میکنم که نگو وای اون یک ساعت از من بی‌خبر باشه فقط پیام میده نگرانتم کجایی و....

الانم برداشت بهم پیام داد باشه تو فقط به خاطر دیگران منو ترک کردی و حتی میگه نمیتونم بدون تو الان ۳ ساعته اصلا ازش خبری نیست پیام دادم شب به خیر برای آخرین بار

اصلا نمیدونم باید چه کارش کنم بهم پیام داده من تنم پر از زخم بود ولی تو زخمی ترم کردی 

چرا به خاطر حرف بقیه منو ترک‌میکنی و...

خیلی هم‌دختر با ایمانی هست 

آخرشم نوشت شب به خیر برای آخرین بار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا اصلا جوابشو نمیده ولی اون دختر...اونقدر تنها و بی کسه که به دوست من‌پناه آورده

اشتباهه جز دردسر چیزی نداره شما مسئول بی پناهی اون دکتر نیستی اون مشکل داره از نظر روحی اگه فردا خو.دکشی کنه پای دوست شما هم گیره 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤