2777
2789
عنوان

به زور میخوان شوهرم بدن🥲🥲🥲

2353 بازدید | 93 پست

من خودم به زور امسال 17 سالمه شهریور 88 به دنیا اومدم بعدش بابام میخواد منو بده به یه مرده سی و خورده ای هی میگم میخوام درس بخونم نمیزارن🥲ـ

بابام و کلا خانوادم خیلی مذهبین من پسررو از دور تو یه مراسم ختم ها دیدم آخه من و چه به این نره غول 😭😭😭😭 یه چشم اشکه یه چشم خون میخوام قرص برنج پیدا کنم دیگه خسته شدممم اونم از مامانم که هی پی بابامو میگیره رو حرفش حرف نمیرنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیواییییی

منم ۸۸ هستم

😭😭 

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

خره قرص برنج نخوری 

تو جلسه خواستگاری بگو نمیخوامت

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ازدواج که خوبه ازدواج کن

وات

بابا ۱۶ سالشه

پسره ۳۴ سال😐😐😐

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

هرکی اومد ردش کن شده با دعوا و جر‌و بحث تا ۲۰ ۲۱ بشی بنونی از حقت دفاع کنی 

زیر بار نرو 

دنبال قرص برنجم نباش خودتو بدبخت میکنی فقط 

با زورم شده حرفتو به کرسی بنشون بفهمن رو حرفتی 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍