2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ ساعت

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بیشتر تمرکزتو بزار رو عمومی ها نگی که شب امتحان میخونم که جمع نمیشه

همه درسارو بخون هیچی شب امتحانی جمع نمیشه 

روزی ۴ ۵ بخون گثلا ۴ روز درهفته چون خیته میشی استراحت نداشته باشه

بیشتر تمرکزتو بزار رو عمومی ها نگی که شب امتحان میخونم که جمع نمیشههمه درسارو بخون هیچی شب امتحانی ج ...

عمومی ها یادم میرن تا مهر ماه 😂

تخصصی های یازدهم رو میخونم 

عمومی ها یادم میرن تا مهر ماه 😂تخصصی های یازدهم رو میخونم

عمومی هارو هی باید بخونی تا اخر سال 

مخصوصاااااا فارسی مخصوصا تاریخ که ۲۶ درسه اگه براتون نهایی بشه 

تخصصی هارم بخون 

دهمو نمیدونم چون شخصا هیچیش به کارم نیمد تو یازدهم به غیر شیمی اونم فقط استوکیومتری 

ریاضی دهمم فقط پایه هست توی کنکور ازش چیزی نمیبینی زیاد.مطالب پایشو بلد باش

زیستو نمیدونم چون ریاضیم 

ولی اگه برا کنکور میخوای فیزیک فشار و فصل آخرش که نمیدونم اسمش چیه رو خیلی تست بزن.

شیمی هم سعی کن یه کتاب تستو حداقل زوجاش یا فرداش رو بزنی.

ریاضی هم تست نزدی نزدی مهم نیس حالا بازم بپرس ولی من الان دارم سوالا کنکور و حل میکنم چیزی که مستقیم از دهم اومده رو نمیبینم.بیشتر پایه هست

ولی من هر دهمی رو میبینم بهش میگم عمومیاااای یازدهم رو بخون . 

عمومی هارو هی باید بخونی تا اخر سال مخصوصاااااا فارسی مخصوصا تاریخ که ۲۶ درسه اگه براتون نهایی بشه ت ...

تاریخ یازدهم رو دیدم سکته کردم واقعا وحشتناکه 😂🥲

اگه وقت بشه حتما میخونم عمومی ها رو هم