2777
2789

دلتنگتم 

حالم بده 

غم تمام دلم رو گرفته هیچ کس نیست که دردم رو بهش بگم 

میشه کمکم کنی؟😭😭😭

میشه ؟

به جوادت قسمت میدم 💚

امام رضا من حتی اینجاااهم دردم رو به کسی نمیگم ولی تو از دلم خبر داری تورو به این لحظات نزدیت اذان قسمت میدم  

دیگه صبرم تمومه کااااش از خدا برای بخوای......

حال من و هرکس که اومده اینجا رو خوب کن ...

میشه خواهش کنم برای سلامتی یکی از عزیزانم دعا کنید💚🙏🏼

منم شما رو موقع خوندن زیارت عاشورا دعا میکنم 

﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾

دعا کن برامون ازمون کلاهبرداری کردن 259 میلیون ، دعا کن بتونیم شکایت کنیم هیچ پولی برامون نمونده قرض کرده بودیم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن برامون ازمون کلاهبرداری کردن 259 میلیون ، دعا کن بتونیم شکایت کنیم هیچ پولی برامون نمونده قرض ...

چشم🌸

﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾

چشم🌸

مرسی آبجی خیلی دعام کن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

موقع زیارت عاشورا دعات میکنم

مرسی عزیزدلم امیدوارم خدا کمکت کنه

من تا شکرش رو میکنم یه گره جلوی پام میزاره 😭

امتحان‌الهی‌هستش‌  تو‌نباید‌اگه‌یه‌اتفاق‌افتاد‌از‌خدا‌

روی برگردونی  همه کارا دست خداست 

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست