2821
2789
عنوان

چرا میگن خودکشی گناه بزرگیه

136 بازدید | 13 پست

حالم خوب نیست دلم میخواد برم پرواز کنم هروز ارزوی مرگ میکنم اما خدا منو نمیبره میخوام زندگیم رو تموم کنم این روزا خیلی حال روحی بدی دارم خیلی عصبی ام خیلی ناراحتم هیچکسو ندارم خیلی تنهام دوست ندارم بمونم یمدتی ک دوست پسرم تو زندگیم اومد خیلی حالم خوب بود دیگه ارزوی مرگ نداشتم هروز بهترین روزای زندگیم بود اما از وقتی اون رفته زندگیم برگشته به روال قبل خانواده هم ک اصلا اهمیت نمیدن افسردگی شدید دارم دوست ندارم برم دنبال درمانش و خوب بشم چون چند سالی رفتم و اصلا حوصله چرتو پرتاشونو ندارم زندگی برام شده جهنم کم اوردم چطور ممکنه با خودکشی کردن اونورم برم جهنم حالم خوب نیست توروخدا نگید موفق شو فلان من دوس دارم بمیرم ارزوم همینه تو این دنیا از ۱۳سالگی این ارزو رو میکردم تا۱۸فقط اون یسالی ک دوست پسرم بود ارزوی مرگ نکردم نمیخوام این زندگیو مگه زوریه اقا نمیخوام چیکار کنم از شرش راحت شم😭😭دعا کنید برام دعا کنید تا سه ماه دیگ بمیرم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم من دوبار بار سابقه خود کشی دارم اینو بهت بگم که هیچ چیز هیچ چیز تو این دنیا ارزش اینو ندارن که تو زندگیت بخاطرش از بین ببری اینکه میگن گناه ما یک پیمانه عمری داریم شما میایی زودتر اونو قطع میکنی و دخالت تو کار خداست و آنقدر باید وایسی اون دنیا تا تایم مرگت برسه حالا شانس بیاری زود برسه 

هر وقت این فکرا زد به سرت برو تجربه مرگ ها و خودکشی هارو بخون  

امیدوارم هر مشکلی داری حل بشه حال دلت خوب بشه ب عنوان یک دوست اگه کاری از من بر میاد بگو برات دریغ نمیکنم ❤️

امیدت بخدا باشه عزیزم ن بنده هاش اگ خاستی درخواست بده باهم بحرفیم تا آروم بشی گلم😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

باش عزیزم مرسی🫠

قربونت😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز