2821
2789

تا حالا چیکار کردید دوستان...قصدتون از این به بعد چی هست...شروع کردید؟🥰🦋🤍

تجربیا بگن❤🦋

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

استارت زدم ۲ ماه پیش  کم کم دارم میخونم امید ب خدا 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارت زدم ۲ ماه پیش کم کم دارم میخونم امید ب خدا

به سلامتیییی

تا الان تا کجا پیش رفتی

یازدهم رو دوباره مرور میکنی؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

والا امروز 4 .4 .1404 و چهارشنبه هست و من شروع کردم تا الان هم 6 ساعت فیزیک خوندم

موفق باشی 

قصدت چیه...پایه رو میخونی یا ۱۲

به سلامتییییتا الان تا کجا پیش رفتییازدهم رو دوباره مرور میکنی؟

یازدهم نیستم فارغ  اولین کنکورم ۴۰۱ بود 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

یازدهم نیستم فارغ اولین کنکورم ۴۰۱ بود

ای جانم

انشاالله امسال میرسی بهششش❤❤❤❤

موفق باشی قصدت چیه...پایه رو میخونی یا ۱۲

با کلاس جلو میرم
ولی تا قبل کلاس یحیوی که اول مرداده میخوام یازدهم فیزکو بخونم
دندون پزشکی بهشتی که البته میارمش نشد شیراز

کاربر اقا هستم 

با کلاس جلو میرم ولی تا قبل کلاس یحیوی که اول مرداده میخوام یازدهم فیزکو بخونم دندون پزشکی بهشتی که ...

موفق باشی به سلامتی

انشاالله بیاری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز