2777
2789

منوهمسرم یازده سال ازدواج کردیم اوایل ازدواجمون واقعا روزای سختی داشتیم ومنم ولخرجی نمیکردم و پس انداز میکردم هیچوقت غر نمیزدم که اینو میخوام اونو میخوام

البته شوهرمم کم نمیذاشت هر پولی دستش میومد برای من لباس میخرید سالی یکبار و برای خونه خرید میکرد برای خودش نه کمتر میخرید بعد از چند سال کم کم وضعمون خوب شد 

میخواستیم ماشین بخریم گفت سرویس طلات رو بده بفروشیم رفتیم باهم طلافروشی سرویس طلا و همه ی النگو ها و گردنبند و گوشواره هرچی داشتم که سر عقد بهم داده بودند رو فروختیم و ماشین خریدیم ( یادمه اونجا اقاهه طلافروشه به شوهرم گفت خیلی برات باید ارزشمند باشه که خانومت داره طلاهای دستش رو میده قدرشو بدون) خلاصه من خودم میخواستم بفروشه که پول از کسی نگیریم وماشین رو خریدم ….کار شوهرم بیشتر گرفت 

دو سه ماه بعد یه روز مادرشوهرم به شوهرم گفت خواهرت میخواد ماشین بخره انگشترشو‌ میخواد بفروشه 

شوهرمم رفت به خواهرش گفت برای ماشین خریدن انگشتر و طلات رو نفروش من بهت قرض میدم

و یادمه ۷سال پیش بود بهش پنجاه میلیون داد تا ماشین بخرن و طلاش رو نفروشه خواهرش هم پس داد

دوباره چند ماه بعد اون یکی خواهرش میخواست فرش بخره از شوهرمن قرض کرد و چند ماه بعد پس داد

خلاصه من دروغ نگم خیلیییییی بهم فشااار اومد و باهاش دعوا کردم که تو به خواهرت میگی طلا نفروش بعد رفتی منو لخت کردی طلاهامو گرفتی؟ میخواستی بری قرض کنی چطور طلای من بی ارزش بود ولی خواهرت یوقت بی طلا نشه با اینکه خودم تصمیم گرفته بودم بفروشم ولی منتشو سرش گذاشتم از عصبانیت

خلاصه سال بعد یکی از خواهرهاش میخواست ماشین بخره‌گفت ۲۰۰ میلیون کم دارم وامم جور نشده شوهرمم وام خودش رو داد بهش و گفت تو خودت قسط هاشو بده 

دوباره به داداشش چند ماه بعد ۵۰۰میلیون قرض داد 

این سری من خیلی عصبانی شدم گفتم تو وابسته ی خونواده ات هستی من برای تو بی ارزشم من چون کم خرج میکنم تو داری اینا رو جمع میکنی میدی به بقیه اونم هی میگفت داداشم گیر بود خواهرم گیر بود کمکشون نکنم؟ برای تو چیزی کم نمیذارم

راست میگه چیزی کم نمیذاره اما من فکر میکنم اگر خیلی خرج کنم چیزی برای بقیه نمونه بهتره عصابم بهم میریزه تمام روز تو خونه تنهام با دوتا بچه کوچیک خب میگم پس یه ماشین برای من بگیر نیاز دارم رانندگی کنم وسیله میخوام دندونامو‌رفتم کامپوزیت کردم 

فقط برای اینکه بیوفتم تو پولاش

قشنگ میریم بیرون میگم لباس نداریم برامون میخره چیزی نمیگه

و دوباره فهمیدم ۴۰۰ میلیون به اون یکی خواهرش قرض داده میگه بهم پس میدن اما نمیدونم چجوری پس میدن 

میگم چرا جمع نمیکنی یه تیکه زمین بخریم؟ میگه تو کج فهمی اونا بهم پس میدن به والله خواهر داداش نداری منو درک کنی

میگم من دوس ندارم خودمم هی بیوفتم به ولخرجی و‌تورو به چشم بانک ملی ببینم اما ارامشم رو گرفتی چون همه تو رو بانک مرکزی میدونند ولشون کن 

ناراحت میشه قهر میکنه بعد بهم میگه تو کج فهمی نفهمی حسودی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

میگم تو تا حالا کمک کردی ثواب کردی 

دیگه کافیه میگه نه من کلا یه پولی رو میذارم کنار مثلا ۵۰۰ میلیون 

قرض میدم دست بهش نمیزنم ولی الکی میگه همزمان به چند خواهر و برادر ۳۰۰ ،۴۰۰، ۶۰۰ قرض میده

من تو کتم نمیره تو این اوضاع گرونی

من ارامشم بهم میریزه 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

خب خرج کن دختر. اونم کار میکنه پول درمیاره دلش میخواد لذت زندگی رو ببره. برای شما هم که دوست داره خرج کنه. شما هم خرج کن. هم لباس و طلا بخر. هم ماشین بخر یا سرمایه گذاری کن. چرا پولی که هست رو به خودت و شوهرت تلخ میکنی. لذت ببر خب از زندگی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حق دارم عصبی بشم یا شوهرم باید هی پول بده

الان چند روزه میگم یه ۲۰۶ برای من بخر

میگه نه نمیشه

منم از بس ذهنم خراب شده اسم خواهرشو گفتم

گفتم کاش اسمم فلان بود ویه داداش بانک مرکزی داشتم بهش میگفتم پول بده سریع برام واریز میکرد

خب خرج کن دختر. اونم کار میکنه پول درمیاره دلش میخواد لذت زندگی رو ببره. برای شما هم که دوست داره خر ...

از اینکه هی به بقیه پول میده عصبیم میکنه

خرج کن عزیزم وقتی اینجوریه

ولی مثلا طلا بخر واسه خودت که سرمایه بشه

اصلا طلاها رو که فروختی بعدش وضعش خوب شد باید هر سری میگفتی بریم یه تیکه برام بخر به بهونه پس انداز کردن

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

درآمد ماهانه ثابتی داره؟ماهانه بگو چند درصدشو برا تو بده.توهم پولتو جمع کن هرچی خواستی بخر.بگو مثلا سالانه فلان قدر باید طلا بخریم 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

زنی که قناعت کنه میشه مادرشوهرش نه زنش من مثل تو فکر مبکردم به خودم اومدم دیدم ای وای بر من همش شد پس انداز ده سال از زندگیم گذشت نه مسافرت نه هیجی فقط پول جمع کردم دندونام همه خراب شده یه دادن واسع غذا خوردن ندارم تا بع شوهرم میگم میگه مگه من گفتم خرج نکن باید میکردی درحالی که من ملاحضه کردم ولی کلا مردا همینن خودتو بزن به بیخیالی

واقعا حق دارم عصبی بشم یا شوهرم باید هی پول بدهالان چند روزه میگم یه ۲۰۶ برای من بخرمیگه نه نمیشهمنم ...

خب می فهمه از لج و حرص میگی ماشین بخر. نه از روی نیاز. یه مدت حساسیتت رو بردار از روی اونا. حداقل نذار شوهرت حرص خوردنت رو بفهمه. بعد رویه تو عوض کن، واقعا نیازمندی های خودت رو با زبون خوش بگو با اخلاق خوب بگو. اندازه جیب شوهرت خرج کن. علاقه ت و فکرت هم بیشتر روی سرمایه گذاری اگر هست طلا بخر. هرچندوقت برو یه سرویس بخر، چندتاالنگو بخر. با ذوق بگو فلان طلا رو دیدم دلم میخوادش. طلاهات جمع شدن سرمایه گذاری های بزرگتر هم میتونی بکنی باهاش.

درآمد ماهانه ثابتی داره؟ماهانه بگو چند درصدشو برا تو بده.توهم پولتو جمع کن هرچی خواستی بخر.بگو مثلا ...

نه کارش ازاده الان یهو خوب شده

دقیقا یهو دی ماه میگه باید کم خرج کنیم 

این ماه چک دارم قسط دارم

درامدش ثابت نیست

شوهر منم همینه انگار که طلا و پولای من بیت الماله پول‌های اون کمیته امداد 

هرچی که بخوام می‌خره ولی به بقیه هم خیلی قرض میده که من خیلی زورم میاد ولی الان انقدر تشویقش می‌کنم برای خرید زمین و توسعه کار که همیشه خدا تا خرخره زیر قرضه و باید پول جور کنه برای همین نمی‌تونه به بقیه بده

خونه رو عوض کردم و ترغیبش کردم خونه رو چند طبقه کنیم بعد اون وسیله خونه‌ها رو تعقیب کردم عوض کنه بعد مجبورش کردم یه زمین دیگه بخره که اونم حالا تا دو سه سال دیگه قسط داره حداقل اینجوری می‌مونه برای بچه‌هام اگه قراره خرج من نشه پس خرج بقیه هم نشه بشه ملک و زمین برای بچه‌ها

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ببین منم شوهرم وضعش زیر صفر بود. چندسالی کمی بهتر شده. ولی من به خودم نمی رسیدم. تازگی فهمیدم لازمه دامنه خرج کردنمو وسیع تر کنم. خرج من باید اندازه جیب شوهرم باشه، نه کمتر نه بیشتر. باید طوری باشی همسرت انگیزه بگیره برای نیازهات تلاش کن.

نه کارش ازاده الان یهو خوب شدهدقیقا یهو دی ماه میگه باید کم خرج کنیم این ماه چک دارم قسط دارمدرامدش ...

ددقیقا موقعی که پول دارند میشن حاتم تایی و عزیز مادر که پولا رو پخش می‌کنن و به این و اون میدن موقعی هم که چک دارن ما باید نون ماست بخوریم که چکشونو پاس کنن

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ی حرفی از قدیمیا شنیدم در مورد خودم که صدق میکنه میگن زن از مال شوهرش اندازه ای که میخوره و میپوشه و میگرده براش میمونه باقیش برا شوهرش پس انداز میشه

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36