2777
2789
عنوان

خانمای متاهل با صبر وحوصله بیان فقط😭

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
شوهر منم همینه انگار که طلا و پولای من بیت الماله پول‌های اون کمیته امداد هرچی که بخوام می‌خره ولی ب ...

دقیقاااا

منم همینو میگم 

حداقل زمین بخریم  یا سکه بخریم 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
نه کارش ازاده الان یهو خوب شدهدقیقا یهو دی ماه میگه باید کم خرج کنیم این ماه چک دارم قسط دارمدرامدش ...

بگو هر ماه که پول میاد حسابش چند درصدشو به تو بده به عنوان ماهیانه.وقتی پول دستش اومد برید طلا بگیرید.خونه دارید؟حتما خونه و ماشین بگیرید...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=385984836]دقیقاااا منم همینو میگم  حداقل زمین بخریم  یا سکه بخریم [/QUOTE

خرج بچه‌ها هم بکنی از جیبت نرفته من الان بچه‌هام بهترین کلاس‌ها رو میرن هر دوشون معلم خصوصی دارند توی خونه شوهرم برای بچه‌ها و کلاسشونم خیلی خوب خرج می‌کنه پولی که بخواد بده به یکی بدون سود یک سال بعد برگردونه همونو پس خرج بچه‌هاتو آیندشون کن با کلاس و معلم خصوصی

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ددقیقا موقعی که پول دارند میشن حاتم تایی و عزیز مادر که پولا رو پخش می‌کنن و به این و اون میدن موقعی ...

افرین دقیقاااا تازه جالبه من تو خونه کار میکنم 

خودم تمامممم وسایل اولیه‌کارم رو با پس انداز خودم خریدم

وقتی ماهی میرسیم میگه چک و‌قسط دارم

مبلغی که جمع کردم رو میذارم وسط

قسط مدرسه مدرسه بچه 

پول اردوها و عکاسی و کتاب کارهای بچه 

لوازم اولیه خودم حتی بیرون میرم خرید سبزی جات ومیوه و لباس زیر برای خودم و بچه لباس خونگی واینها رو از پول خودم میخرم و نمیام بگم

بهم بده این قدر شد

اما این سری که دیدم هی پول قرض میده 

و موقعی که چک داره همه دماغشونو میندازن بالا

منم زورم اومد‌ گفتم پول که نمیذارم وسط هیچی 

کلیه ات روبفروش چک هاتو پاس کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بگو هر ماه که پول میاد حسابش چند درصدشو به تو بده به عنوان ماهیانه.وقتی پول دستش اومد برید طلا بگیری ...

خونه و ماشین داریم وقتی بهش میگم من کم خرج کردم که میمونه برای بقیه میگه اره درسته تو زن خوبی بودی منم برای ثوابش کردم

میبینی که با این پول برکت چند برابر شده

دلم میخواد درکش کنم ها ولی نمیفهمم

چون منم خیلیییی از خودم گذشتم نمیتونم چطوری از خود گذشتگی هامو براش بگم

چون براش جالب نیست فکر میکنه غره و ناله س

خونه و ماشین داریم وقتی بهش میگم من کم خرج کردم که میمونه برای بقیه میگه اره درسته تو زن خوبی بودی م ...

متاسفانه مردا همینجورین دیگه.خوبی یادشون میره...منم جات باشم زورم میاد قرار نیست همه پولاشو مفت بده بعد موقع چک اینا از تو بگیره!!!بگو ندارم.اون باید خودش فکر چکاشو بکنه 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم