2777
2789
عنوان

میشه چیزی بگید بهم بر بخوره

130 بازدید | 13 پست

میشه یه حرفی بزنید بهم بر بخوره رژیم بگیرم؟پزنم بعد زایمان خیلی رفته بالا شدم ۸۵قدم ۱۶۴

الان بوم نزدیک دوساله میتونم رژیم بگیرم اما اراده ندارم آنقدر میخورم که حد نداره به حدی شیرینی جات میخورم احتمال میدم قندم بالا رفته باشه اما می ترسم آزمایش بدم 

واقعا ناراحتم از وزنم ولی اراده ندارم یه چیزی بگید یا راه حلی بدید لطفاً 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن باید هیکلش قشنگ باشه همیشه اینو تکرار کن😍😍 وقتی میخایی پر خوری کنی بگو اگه لاغر تر شم شوهرم بیشتر جذبم میشه 😁 نخور تا اشتهات کم تر شه آب و سبزیجات و میوه زیاد بخور 

رژیم چیز بیخودیه فقط سالم خوری و به اندازه در کنار ورزش حتما برو متخصص تغذیه و باشگاه ببین از ریخت و قیافه بیوفتی یه حقیقت تلخ اینه فردا همون بچه ات هم تو به چشمش نمیای اصلا کسی که تو فرم نیست این پیام رو به افراد بیرون مخابره میکنه که من سبک زندگی سالمی ندارم 

نه رژیم نداره وزن هدفو بزن ماهی دو الی سه کیلو کم کن با توجه به خودت میگه روزانه فلان قدر کالری بخور

پس حتما من یه برنامه دیگه رو دیده بود اونجا رژیم داشت نمی دونم اون که می گید چیه