2777
2789

جدا شم ؟؟ یا بمونم و نذارم به هم برسن ؟؟

اینم بگم که با همسرم از لحاظ اعتقادی و اخلاقی هفتاد درصد از هم دوریم اما من تا اینجا موندم تا زندگیمو حفظ کنم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخلاقی و اعتقادی ۷۰ در صد 🙄

موندی تا حفظ کنی؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یعنی چی که بزارم بهم برسن ؟؟؟؟ شوهرتون ادب کنننن

گفتم نذارم ...

دوباره بخون 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

من موندم که مردا میرن سراغ این زن های ۲۰ ۳۰ سال،بزرگ تر از خودشون ؟؟؟ تازه عاشق طرف هم میشن...

اسی ... خودت نجات بده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

کاری ب خائن بودن و کثافت کاری و نامردیش ندارم

اما یا علی ۲۰ سال جای مادرشههههه

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896