2821
2789
عنوان

استادان تفسیر بی بی چک بیان

136 بازدید | 13 پست

بی بی چک که خط بندازه بعد محو شه نشانه بارداریه یا نه؟

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نباید محو شه عزیزم

خب تا حالا برام همچین چیزی اتفاق نیفتاده بود خط افتاد یهو ناپدید شد😟

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

کی موعدت هست؟ یکم دیگه صبر کنه باز دوباره تست بزن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نشانه خراب بودن بیبی چکه😐

جدی؟  چند روز دیگه دوباره جدید میگیرم آخه هنوز موعد پریم نشده

کی موعدت هست؟ یکم دیگه صبر کنه باز دوباره تست بزن

یه هفته مونده 

[QUOTE=54412950]خب تا حالا برام همچین چیزی اتفاق نیفتاده بود خط افتاد یهو ناپدید شد😟[/QUOTE من بر ...

ای بابا

یه هفته مونده 

هنوز زوده ولی بازم اگر عجله داری صبح ناشتا دوباره بیبی چک استفاده کن ان شاالله مثبته

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

هنوز زوده ولی بازم اگر عجله داری صبح ناشتا دوباره بیبی چک استفاده کن ان شاالله مثبته

یعنی ممکنه مثبت شه  😭

یعنی ممکنه مثبت شه  😭

ان شاالله..منم تو وضعیت شمام. 7 روز دیگه موعدمه...دلدرد پریودی دارم. میترسم باردار باشم.دوست هم دارم البته.اما امادگیشو ندارم. اگر خدا بهم هدیه بده میذارم رو چشام  

ان شاالله..منم تو وضعیت شمام. 7 روز دیگه موعدمه...دلدرد پریودی دارم. میترسم باردار باشم.دوست هم دارم ...

توکل بر خدا هر چی خواست اونه ما راضی هستیم به رضای خدای مهربون

2825
2823
2791
2779
2792