2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

39 بازدید | 4 پست

سلام به همگی 

اونایی که ترمیم معدل شرکت کردیم میشه بگین چجوریه ؟!

مثلاً امتحان و کجا باید بدیم یا اینکه کی باید امتحان بدیم ؟

و اینکه اگه نمره جدید از قبلیا پایین تر بشه کدوم لحاظ میشه؟

من امسال یازدهم بودم دارم میرم دوازدهم ولی متاسفانه اون شیش درس یازدهم و دوتا شو گند زدم از اونجایی ام که دیگه ترمیم تک درس نداریم مجبورم همه رو ترمیم بزنم .

ممنون میشم اگه کسی تو این زمینه اطلاعات داره راهنماییم کنه❤️

حرف هایی ک در مورد سال بعد هست میگه هرچی بگیری سال بعد همونو میزارن برات فعلا چیز جدیدی نگفتن بزار معلوم میشه ی مدت دیگه ک همین می مونه یا تغییر می کنه

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

حرف هایی ک در مورد سال بعد هست میگه هرچی بگیری سال بعد همونو میزارن برات فعلا چیز جدیدی نگفتن بزار م ...

آها 🫤

بعد اینکه چجوری میگیرن امتحان ترمیم و مثلا تو خرداد ماه باید بریم با یازدهم امتحان بدیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها 🫤بعد اینکه چجوری میگیرن امتحان ترمیم و مثلا تو خرداد ماه باید بریم با یازدهم امتحان بدیم؟

فک کنم   بغیر از خردادهم برگزار کنن اینطور شنیدم هنوز مطمئن نیستم ولی نترس بخش نامه میاد تو فقط بخون براش

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون