2777
2789

امروز سونو انومالی داشتم تو هجده هفته هستم 

دکتر سونو گفت مشکوک به شکاف لب 

البته خودمم لب شکری بودم 

نمی‌دونم چکار کنم 

ممکن خطا داشته باشه 

دوباره دکترم هفته 24 برام سونو نوشت 

همسرم خیلی ناراحت و حرف نمیزنه 

نمی‌دونم چکار کنم ......

عزیزم میشه لطفا تاپیک قبلمو گزارش بزنی ؟؟ 

اونی ک گفتم از اکستون ب پارتنرتون گفتین

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره با عمل خوب میشع

حتما خودت بهتر میدونی چون‌تجربه اش رو داشتی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اشکال نداره صحیح و سالم دنیا بیاد بعد با عمل خوب میشه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

قابل‌درمانه. البته یه خرده سنگین و هزینه‌بره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هوم

عزیزم تاپیک هاتو خوندم و خیلی ناراحت شدم برای این اتفاقی که براتون افتاده ، خاله منم مثل شما لب شکریه و پسرش هم متاسفانه مثل جنین شما لب شکری و شکاف کاف داشت ،البته الان پسرخالم شکر خدا ۳۰ سالشه و ازدواج هم کرده ولی خب خیلی سختی کشیدن و هنوزم درگیر عمل های زیبایی و مشکلاتش هستن

شما هم برای بارداری بعدی حتما مشاوره ژنتیک انجام بدید احتمالا یه ژنی در شما دچار جهش شده و این ژن به جنین هم منتقل شده و اگه این قضیه درست از آب در بیاد و ژن معیوب پیدا بشه  یا باید طبیعی باردار بشید و تو بارداری اون ژن رو بررسی کنن یا میتونید آی وی اف انجام بدید و جنین سالم رو انتخاب کنن که خب خیلی هزینه بر و پر ریسکه این راه 

از خدا میخوام که اصلا مشکل ژنتیکی نباشه و فقط یه اتفاق بوده باشه و دیگه تکرار نشه

من خودم دوتا سقط تو اوایل بارداری داشتم و یه مرده زایی هم اوایل هفت ماهگی ، خیلی سخت و تلخ گذشت ولی بالاخره گذشت و خدا بهم یه دختر سالم بخشید هر چند بارداری خییییلی سخت و پرچالشی داشتم ولی ارزشش رو داشت، انشاالله این پایان دلچسب قسمت شما البته با یه بارداری خیلی راحت و بی دردسر