2777
2789

من کنکور 1404 بودم یا هستم 

اما پشت میمونم 

حالا میترسم از قبول ی بقیه و اینکه نمیدونم تو این مسیر موفق میشم یانه 

لطفا نصیحت کنین منو

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

اگ پیراپزشکی خوب هم آوردی برو پشت نمون ک داغون میشی اگ تواناییشو داری بمون مث من نشو که پارسال همه پیراها رو آوردم ولی بخاطر دندون موندم پشت و امسال دعا میکنم همون پیراهارم بیارم😄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هربار که به این فکر میکنی وقت کم میاری یا نه میتونی یا نمیتونی داری وقتتو هدر میدی اصلا به اینکه میشه یا نمیشه فکر نکن تو الان در هر صورت مجبوری بخونی کاری دیگه ای که از دستت بر نمیاد

برو از نی نی سایت گوشیتو کلا بردار فقط درس بخون نا امید نشو فکروخیال الکیم نکن

گوشی که برداشتست با لپ تاپ میام 

واقعا کاش بتونم از این سایت دور شم

اگ پیراپزشکی خوب هم آوردی برو پشت نمون ک داغون میشی اگ تواناییشو داری بمون مث من نشو که پارسال همه پ ...

نه من نمیارم فک نکنم بیارم 

چون نهایی هام فاجعه هست

اگ پیراپزشکی خوب هم آوردی برو پشت نمون ک داغون میشی اگ تواناییشو داری بمون مث من نشو که پارسال همه پ ...

بنظرت واسه کنکوری خوندن ،اینکه برای هر ۴ درس تخصصی تجربی با ویدیو آموزشی پیش بریم اشتباه و وقت گیره؟

من چند روزه شروع کردم واسه کنکور ۴۰۵ بخونم

ریاضی کرمی، زیست فرهمندیا ،فیزیک یحیوی و شیمی فراهانی

بنظرت با اینا پیش برم یا خودخوان بودن بهتره؟

از طرفی خودخوان هم خوب یاد نمیگیرم

آرام‌تر از آبی دریاست نگاهت…من ماهیِ دل‌خواهِ توام تور بیانداز🐠

بنظرت واسه کنکوری خوندن ،اینکه برای هر ۴ درس تخصصی تجربی با ویدیو آموزشی پیش بریم اشتباه و وقت گیره؟ ...

نگا فیلم برای این خوبه ک مطلبو بلدنباشی یا هنوز کامل یادنگرفته باشی و اگ طبق اونا پیش بری و عقب نیوفته هیچ فیلمی نه وقتتو نمیگیره از ۲۴ساعت نهایت۴،۵ساعت فیلمه بقیشو میتونی تایم برای خوندن و تست فقط تست تست تست چون مطلبو فقط از تست میتونی یاد بگیری ازنظرخودم

منم همینطور بیخیال حرف بقیه برای سال بعد از همین الان شروع کنتجربی هستی؟

اره

میترسم مامانم همش سرکوفت میزنه