2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب مادرش نمیرفت نوزاد چی میشد اخه

آره دقیقا 

مادرشم نمیرفت ممکن بودپرستاربگیره یایکی دیگه روبیاره پیش بچه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مادرش بد نیست شوهرت گاوه شما هم خدا عقلت بده با این زبون نفهم در میفتی نه احترام تو رو داره نه مادر پدرشو 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بچه رو نداده بهش

دو هفته خبرشونو نگیره

ببینن بیخیاله بچه هم فشار میاره بهشون میگردن دنبال مادر بچه. 

اونا میبینن همه مادره بی قراری میکنه میگن اهان اینه نقطه ضعف بچه رو نمیدن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

دوباره برو خونه اگه راهت نداد زنگ بزن ۱۱۰ بیان صورت جلسه کنن ،بعد مستقیم برو نفقه و مهربه اتو بزار اجرا ، بچه رو هم ازش بگیر تا ۷سال بچه با مادره قانونن ،بزار به گوه خوردن بی افته

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

تاپیک قبلتو خوندم به نظرم از یک مشاور خانواده کمک بگیر خیلی بی منطق هست شوهرت

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

هیچکدومتون سلامت روان نرمالی ندارید

حتی پدر مادر همسرتون

بعد بچه هم اوردید؟

تازه نوزاده این بساطتونه مگه مجبورید زاد و ولد کنید وقتی صلاحیتشو ندارید؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

این قضیه مال الانه یعنی هنوز بچتو ندیدی؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"