2777
2789
عنوان

اونایی که دیسک دارین بیاین

147 بازدید | 26 پست

چجوری میشه کامل درمانش کرد؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خفیف دارم ولی با شدید فرقی نمکنه 

درمان قطعی نداره سنگینی راه طولانی و استرس و اضطراب دوری 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

والا من خفیف دارم ولی با شدید فرقی نمکنه درمان قطعی نداره سنگینی راه طولانی و استرس و اضطراب دوری

دقیقا حرف دل منو زدی

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

فقط با استراحت خوبی همیشه با ادمه ن فیزو تراپی ن دارو صدرصد خوب نمیکنه

اینجوری ک ناامید میشم

شما با وجود دیسک باردار شدین؟

(پیلاتس) عزیزم عضلات ک قوی بشه حله

شما پیلاتس انجام دادین؟

من ب مربی ورزش گفتم گفت خوب نیس بدنسازی خوبه😐گفتم دستگاه ها سنگینه بدتر فشار میاره اما همچنان نظرش رو بدنسازیه

خوب

چی خوب؟ تونستی درمان کنی؟

والا من خفیف دارم ولی با شدید فرقی نمکنه درمان قطعی نداره سنگینی راه طولانی و استرس و اضطراب دوری

من وقتی عصبی میشم میزنه ب دیسک کمرم زانوهام همیشه درد میکنه دارو فقط تسکین میده

من وقتی عصبی میشم میزنه ب دیسک کمرم زانوهام همیشه درد میکنه دارو فقط تسکین میده

اره عزیزم 

منم چند روز پیش تا استرس گرفتم شدید شد 

مجبور شدم گاباپانتین بخورم 

فقط یه توصیه رو تشک نرم نخوابید سفت حتی ملحفه رو زمین پهن کنید به روندش بهتر کمک میکنه 

دکتر گفت خیلی بهتر شدم 

منم تو استرس شبا میخوام بخوابم پاهام انگار خستس ازار دهنده اس

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘