2777
2789

الان نزدیک 1 ماهه کات کردیم برید تایپکای قبل رو بخونید از لحاظ مالی عالی بود و ظاهری هم که واقعا مورد علاقم بود ، اخلاقش هم همیشه باهام خوب بود واسم کلی کادو میخرید ناز می‌کشید 

همیشه وقتی مقصر منم بودم اون پیش قدم میشد ولی ۱ ماه پیش سر یه موضوع کوچیکی با هم ۳ روز حرف نزدیم بعد که من بهش زنگ زدم گفتم دیگه نمیخوام با هم باشیم خیلی سعی کردم درستش کنم ولی گفت نمیخوام الان نزدیک ۱ هفته هست هر روز پیام میده که بیا برگردیم ولی نمیدونم چیکار کنم نزدیک ۱ سال با هم بودیم 

موضوع اینه که وقتی ازش جدا شدم اصلا دلم تنگ دیگه واسش ، نمیدونم چون داغم اینجوریه یا چی ، قصدشم جدی بود با مادرم صحبت کرده بود

چیکار کنم لطفا راهنمایی صادقانه کنین سری نظر ندین فکر کنین بعد بگین میخوام به حرف شماها گوش بدم

Memories pass away, what matters is which ones last.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وقتی میگی از ته قلبت دوسش داری اونم ک پسر خوبیه به نظرم از دستش نده . پشیمون میشی بعدا

حس میکنم دیگه تکراری شدیم واسه هم راستش کنارش خیلی خوب بودم ولی الان احساس نا امنی دارم چون میترسم باز بره

خودت درنظر بگیر با حرف ما آینده خراب نکن تو میدونی اون کیه دعوا سر چی بود و.. بهترین تصمیم گیرنده خو ...

عزیزم دعوا سر این بود که چرا من شب خونه دوستم موندم