2777
2789
عنوان

کسایی که وکیل هستن و کامل میدونند

56 بازدید | 8 پست

سلام اگر خانومی بخواد درخواست طلاق بده و ببینه همسرش راضی به طلاق هست

میتونه درخواستش رو پس بگیره و مهرش رو اجرا بذاره؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

معمولا مرد باید درخواست طلاق بده

درصورتی که مرد دست بزن یا شکاک با مشکلاتی داشته باشه شما میرید درخواست میدید

و در صورت قبول کردن مرد مهریه اجرا مبزارید

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره خود زن دادخواست نده مگر مرد ایرادی داشته باشه مثل دست بزن یا اعتیاد

زن مجبوره برای اینکه 

برای من فرقی نمیکنه طلاق بگیرن یا نه

میخواد درخواست بده ببینه اگه شوهرش اهل زندگیه ببینه خانوم خسته شده و خودش رو اصلاح کنه ولی اگه دید که شوهر هم راضی به طلاق هست مهرش رو اجرا بذاره

در واقع میخواد با درخواست طلاق ببینه شوهر برای زندگیش تلاش میکنه یا نه به خاطر مهریه می‌ترسه طلاق بده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
معمولا مرد باید درخواست طلاق بدهدرصورتی که مرد دست بزن یا شکاک با مشکلاتی داشته باشه شما میرید درخوا ...

کمی شکاک ولی نه به شدت

در واقع خانوم میخواد ببینه همسرش اهل زندگی هست؟

یا از مهریه دادن می‌ترسه 

اگه اهل زندگی باشه با اصلاح رفتار غلط برای زندگیش تلاش کنه ولی اگه ببینه نه همسرش هم راضی به طلاق بدون مهریه شد 

درخواست رو پس بگیره و مهرش رو اجرا بذاره

گلم ببخشید بی اجازه واردشدم میخواستم ببینم خواهران داداشتون که تومورداشتن وعمل کردن الان حالشون چطور ...

سلام گلم جانم خواهش میکنم

بله خوب هستن خداروشکر سالی یه بار چکاپ میرفت که دیگه لازم نشد،

فقط من خودم یادم رفت کجا گفته بودم شما یادتون مونده؟

سلام گلم جانم خواهش میکنمبله خوب هستن خداروشکر سالی یه بار چکاپ میرفت که دیگه لازم نشد،فقط من خودم ی ...

تویکی ازتایپک هایی که راجب به تومور بود میشه بگی اسم دکتروبیمارستانش چی بود وآیا خوش خیم بود؟چون مامانم متاسفانه گفتن تومورخوش خیم داده

خدایا منو به آرزوهام برسون
تویکی ازتایپک هایی که راجب به تومور بود میشه بگی اسم دکتروبیمارستانش چی بود وآیا خوش خیم بود؟چون مام ...

متاسفانه چرا خداروشکر خوش خیمه

والا ۸ سال پیش بود فک کنم انگار بدخیمه دکترا قطع امید کرده بودن 

فک کنم تو تهران دکتر پارسا عمل کرد