نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 عنوان دیسک رو چجور میشه درمان کرد 118 بازدید | 22 پست راه حلی دارید برای درمان؟ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤ 1404/04/04 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8884 من بیرون زدگی داشتم ژل تزریق کردم معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 من بیرون زدگی داشتم ژل تزریق کردم جواب داد؟الان دیگه درد ندارین؟ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 کمر یا گردن؟ کمر متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8884 جواب داد؟الان دیگه درد ندارین؟ آره عزیزم حدود یکسال پیش زدم . ی مدت هم دارو استفاده کردم و ورزش مخصوص الان خوبه خوبه معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 آره عزیزم حدود یکسال پیش زدم . ی مدت هم دارو استفاده کردم و ورزش مخصوص الان خوبه خوبه خدارشکر دکترتون کی بود؟ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8884 خدارشکر دکترتون کی بود؟ امیدوارم شماهم زودتر خوب بشی عزیزم رضابهادر معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 من دیسک شدیددارم دکتربرام فیزیوتراپی نوشت هنوزنرفتم فیزیوتراپی مسکنهدنبال درمانشم متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
_p21mahak عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 769 کمر عزیزم منم دیسک کمرم بیرون زدگی خفیف داره نرمش های ویلیامز سرچ کن و انجام بده یوگا هم یک سری حرکاتش موثر هست من خیلی دردم بهترشد با ویلیامز
_p21mahak عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 769 عزیزم منم دیسک کمرم بیرون زدگی خفیف داره نرمش های ویلیامز سرچ کن و انجام بده یوگا هم یک سری حرکاتش م ... به منم گفتن جراحی لیزر کن ولی همه اینکارا برای بازارکار دکتراس با نرمش کاملا خوب میشی و اینکه سعی کن به عقب راه بری اونم خیلیییی تاثیر داره
محبوب__ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1756 فیزیوتراپی مسکنهدنبال درمانشم به نظرت با فیزیوتراپی خوب نمیشم
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 عزیزم منم دیسک کمرم بیرون زدگی خفیف داره نرمش های ویلیامز سرچ کن و انجام بده یوگا هم یک سری حرکاتش م ... متشکرمگمونم توام سنت کمهبنظرت با وجود دیسک میشه باردار شد؟ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤