2777
2789

من ۲ سال با ی آدمی بودم و خیلی دوسش داشتم الان تقریبا ۵۰ روزه که جدا شدیم و من چشمم هیشکیو جز اون نمیبینه و اصلا دلم هیچ پسر دیگه ای رو نمیخواد با اینکه اون خیلی بهم تو ۲ سال بدی کرد ولی هرروز بهش فکر میکنم و دلتنگشم. الان دوستم گیر داده میگه تو دیوونه ای انقدر وابسته ای بیا بریم با دوستِ دوست پسرم اشنات کنم. ۴ تایی بریم بیرون هی بهش میگم نه گفت حالا بیا خوشت نیومد شمارشو نگیر گفتم باشه ولی میدونم الان برم اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم چون ۲ سال من تمام زندگیم یه آدم دیگه بوده از یه طرفم میگم شاید اگه جایگزین کنم حالم یکم بهتر شه چون خیلی دارم اذیت میشم💔

روح خودتو فرسوده میکنی

بزار کم کم با این مشکل کنار بیای

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آدم درستشو پیدا کنی البته

اگه ن ولش کنید بهتره چون بیشتر لطمه میخوری

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

الان جوری شدم اصلا دلم نمیخواد هیچ آدمی رو بشناسم انقدر حالم خرابه💔

می فهمم

اشکال نداره زمان درستش میکنه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

تجربه کردم ولی من بعد ۲ سال تونستم خودم پیدا کنم و با نبودنش کنار بیام 

دو نصیحت خواهرانه  : داخل رابطه نرو چون مدام مقایسه می‌کنی و کششی به طرف نداری و پیدا نمیکنی و باز شکست میخوری و کات 

و دوم اگه همین پسری که دوستش داری برگشت قبولش نکن اونی که رفته بازم میره 

چقدر دیگه طول میکشه کنار بیام؟ خیلی تنهام هیشکیو جز اون نداشتم و دارم تو تنهاییم میمیرم

یکی دو ماه دیگه خوب میشی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم