2777
2789

و منی ک ۱۲ ساعت میخوندم ب نتیجه دلخواه نرسیدم و نشد 

نگید لابد تلاشت مشکل داشت 💔مطمئن بودم همه چی حساب شدس 

شانس نداریم ولا

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

پس ضریب هوشیت شاید پایینع 

من دوتا پسرخالع دارم 

برعکس همن دقیقا

یکشون از کلاس دهم بکوب میخونه پشت تازه کنکور امسال هم افتضاح داده 

ولی اونکی همه جا هست پارک مهمونی باشکاه گردش با دوستاش زیر هزار اومد

اولی خودشو کُشت اما خوب نمیخونه و هوشش هم پایینتره 

اما دومیه با دوساعت خوندن اندازه یه هفته اون جلو بود

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محاله ممکنه از نظر تو تلاشش کمه ولی از هوش و استعداد اون بالاتره نیاز کمتری داره با تلاش تو این زمین ...

دقیقا هوش مهمه

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

دقیقا هوش مهمه

فقط تو یه زمینه های خاصی وگرنه تو به هدف رسیدن فقط تلاش مهمه هوش فقط یه بخش ماجراست مثل یاد گرفتن یه فن و اوستا شدن داخلش فوت گوزه گری ربطی به هوش نداره فقط تلاش و پشتکار میخواد

شانس مهمه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱